Jump to content

Lonian

Medlem
 • Content Count

  770
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

1 Follower

About Lonian

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 11/11/1982

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Umeå
 • Min utrustning
  Korg-R3, Mixerbord AM240D Phonic, BMC2 mic, FL studio.
 • Intressen
  Musik, foto
 • Home page

Recent Profile Visitors

5,153 profile views
 1. Är inte så många medlemmar och dessutom en sluten grupp. Så atteh.
 2. Du har hittat svaret. Antingen klonar du som du skrev eller så kan du lägga vivreln i ett separat pattern och flytta det som du vill.
 3. Vad är det för rundgång du pratar om? Jag har aldrig upplevt en rundgång då jag använder Fruityloops. Du kanske borde kontrollera så du stängt av din mikrofon? Tips på hur du googlar, Fl studio piano plugin. FL keys följer ju med.
 4. Lonian

  Typ av musik

  Ja precis. FL studio gör enbart house musik
 5. Hallå, idag äger jag ett M-audio delta 1010 ljudkort på min ganska gamla dator. M-audio delta 1010 ljudkortet känner jag var lite overkill med portar, och lite krångligt att koppla ihop allt. Även i datorn är inställningarna en röra men det funkar fint när det är igång. Detta är vad jag använt i ungefär 5 års tid. Tanken är att bygga en helt ny burk och då vill jag nog byta ljudkort också. Fråga, ska man välja ett internt eller externt ljudkort för musikkomponering? Det som är tänkt att kopplas är ett par monitorer (som jag inte äger ännu), 2 syntar med ljudkabel + midi samt en mikrofon. Hörde något om att man kan få bättre latency med internt ljudkort? Datorn som skall driva det hela kommer ha gott om ram och processorkärnor. FL studio blir musikprogrammet. Tips, idéer på ljudkort?
 6. Hallå, jag lirar FL studio en del när jag känner och har tid. Undrar om det finns någon själ som skapar liknande musik som mig? Bifogar en låt jag gjorde för några dagar sedan. MVH/ Lonian
 7. Då får man ju inte se mannen bakom skärmen. Tycker det var mer underhållande såhär, men han kanske skulle ha spelat in på skärmen samtidigt så att man kan switcha då man skall visa något mer speciellt.
 8. går det inte att bara höja volymen på rösten lite? Jag använder en VST för att få fram sidechain, och där ställer man ganska lätt in ljudnivån.
 9. Det handlar inte bara om vilka instrument du använder. Man kan använda dragspel i hårdrock också. Du kan göra tvspels musik med flöjt, Du kan göra techno med skräp syntar. Det helar beror på hur du sätter samman allt. Skapa på rätt sätt. Och det är du som ska komma på det. Det är du som gör ditt sound rätt.
 10. Jag har säkerhets kopierat fl studio flera gånger då det varit systemkrascher och räddat det som räddas kan. Men när man väl har systemet uppe igen måste man ju som sagt installera om, då har du alla samplar, vstor och projekt kvar. Bara vissa vstor som bör installeras om.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.