Jump to content
Annons

Lonian

Medlem
  • Antal inlägg

    770
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om Lonian

  • Födelsedag 1982-11-11

Om mig

Senaste profilbesökare

5 845 profilvisningar
  1. Hallå! Länge sedan jag var inloggad här på studioforum nu. Jag hängde mest i fl studio forumet back in the days men ser att ni kört ihop alla musikprograms forum nu. 🙂 Nåväl. Jag tänkte att jag postar upp min favoritlåt från 2021 här för att se vad ni tycker om den. Eletronisk instrumentalt skapat i fl studio. Pushing Atmosphere.mp3
  2. Är inte så många medlemmar och dessutom en sluten grupp. Så atteh.
  3. Du har hittat svaret. Antingen klonar du som du skrev eller så kan du lägga vivreln i ett separat pattern och flytta det som du vill.
  4. Vad är det för rundgång du pratar om? Jag har aldrig upplevt en rundgång då jag använder Fruityloops. Du kanske borde kontrollera så du stängt av din mikrofon? Tips på hur du googlar, Fl studio piano plugin. FL keys följer ju med.
  5. Lonian

    Typ av musik

    Ja precis. FL studio gör enbart house musik 🙂
  6. Hallå, jag lirar FL studio en del när jag känner och har tid. Undrar om det finns någon själ som skapar liknande musik som mig? Bifogar en låt jag gjorde för några dagar sedan. MVH/ Lonian
  7. Då får man ju inte se mannen bakom skärmen. Tycker det var mer underhållande såhär, men han kanske skulle ha spelat in på skärmen samtidigt så att man kan switcha då man skall visa något mer speciellt.
  8. går det inte att bara höja volymen på rösten lite? Jag använder en VST för att få fram sidechain, och där ställer man ganska lätt in ljudnivån.
  9. Det handlar inte bara om vilka instrument du använder. Man kan använda dragspel i hårdrock också. Du kan göra tvspels musik med flöjt, Du kan göra techno med skräp syntar. Det helar beror på hur du sätter samman allt. Skapa på rätt sätt. Och det är du som ska komma på det. Det är du som gör ditt sound rätt.
  10. Jag har säkerhets kopierat fl studio flera gånger då det varit systemkrascher och räddat det som räddas kan. Men när man väl har systemet uppe igen måste man ju som sagt installera om, då har du alla samplar, vstor och projekt kvar. Bara vissa vstor som bör installeras om.
  11. Om en ton är fel kan du stämma den. låt oss säga att du har en wav fil av en ton D# så kan du ändra till C i channel settings på pianot som syns längst ner i det fönstret.
  12. För mig gäller det att vara ordäntligt utvilad och i rätt kreativa tillstånd för att skapa musik, hällts att jag är ledig 3 dagar framåt och inte har några andra störande faktorer. Sen är det bara att skapa och slita, gå ut ta rökpauser och lyssna mellan vad man missat, sen bara in och ta tag i det igen. Efter 1-2 dagar har man en låt som känns färdig, 3e dagen går ut på att lyssna och lyssna, och korrigera eventuella misstag. Men det kan hända att jag hör det först en vecka senare.
  13. Jag gillar den där nyaste låten 🙂 Riktigt grym.
  14. >Jag spelar i bitpop-band. Klicka på länken i min signatur så kan du avgöra själv om >det är sånt du letar efter. Riktigt intressant 🥰 Jag gillar det jag hör. Få se om jag får någon inspiration från era låtar sedan. >Får man fråga varför du kör på en så gammal version av FL? Jag gillar FL precis så som det är i 7an, sedan har jag inte Internet kopplat på min studio burk. >Gillar ju toalettreklamens never ending stories låt, men din va fan så mer charmig >alltså😄 (Y) Crystal fuck är en klockren titel xD ☺️ yeah, jag har alltid funderat på göra en Never ending story remix cover förr, innan jag hörde "reklamens" verson också. Fick tillslut tummen ur. -- Fler folk får gärna länka mig sin spelaktiga musik, I need some inspiration ^^
×
×
  • Skapa ny...