Jump to content
Annons

Shadow

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

  1. Kul att du gillade det. Så här blev den färdiga releasen. Mastrad av Chernobyl Studios. Gitarrerna fick en större plats efter masteringen och basgitarren en lite annan EQ. Kul att äntligen få släppa låtarna. Finns också på Spotify m.fl.
  2. Hej Jon, Tack så mycket för feedback. Jag har nog karvat ut för mycket på basgitarren runt 150 Hz så jag ska lägga tillbaka det. Jag är osäker på vad det kan vara runt 10 kHz, ska undersöka det. Kul att låta fler öron lyssna på det.
  3. Hej, I slutskedet av att mixa ett album och önskar att få lite feedback på nuvarande status. En låt där det är mycket som händer, förutom det vanliga trummor, bas, gitarrer, sång som slåss om utrymmet är det även inslag av orkester och körer. (Ej mastrad, enbart en maximizer för att få upp volymen) Tack på förhand Eternal Art - Guns Germs & Steel.mp3
  4. Det blev svart DITTE från IKEA tillslut, det var så pass billigt också. Så här byggde jag mina akustikplattor om någon är intresserad.
  5. Håller på med ett liknande projekt och har en annan fråga om tyger. Jag var inne i en tygbutik och blev tipsad om att köpa sammetstyg. Men är det fel att använda det för akustiska plattor? Tyget är lite tjockare och struktur som absorberar högfrekvent ljud men frågan är om det är overkill för en akustisk platta med stenull eller om det blir bättre? Har förstått att sammet är bra att använda som gardiner i alla fall.
×
×
  • Skapa ny...