Jump to content
Annons

ludwig

Medlem
  • Antal inlägg

    103
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av ludwig

  1. Min svärfar skulle bli överlycklig om han får, och jag skulle få en guldstjärna i hans ögon vilket skulle behövas när jag ber om hans dotters hand 😉 johansson.nesteviken@hotmail.com Tack på förhand!
  2. första gången jag mixar en virvel... såhär blev det: http://www.speedyshare.com/225316468.html
  3. SM57 fungerar väldigt dåligt till ditt ljudkort. Du är ju inte den enda som har haft problem med din kombination, googla lite på det så hittar du en del.
  4. jag har en annons ute just nu, kolla i forumdelen "Säljes"
  5. jag funderar på att sälja mina esi near 05 experience om det skulle vara intressant för någon.
  6. jag tror att blackhearten är det absolut bästa i den prisklassen. köp den och säg vad du tycker! 😮
  7. ludwig

    Mikrofonval?

    ska du ha en kondensator så kommer du förmodligen få samma svar överallt: studio projects b1. ska du däremot ha en dynamisk till gitarrförstärkare etc så kommer du få shure sm57 till svar 😏
  8. i cubase kan du även ta tag i det inspelade i hörnen och dra i, vet inte hur det är i sonar tyvärr, kanske funkar där med.
  9. jag har inte sett blackheart någonstans i sverige, skulle vara kul att höra hur mycket headroom den har. är inne på att köpa låg-wattig rörstärkare som kan spela både cleant och skitigt, kan vara lite svårt när den inte har nån gain ratt. 🙂
  10. ludwig

    EMU 0404

    jag säljer ett emu 0404 här: http://www.tradera.com/EMU_0404_PCI_Musikl...uktion-64817792
  11. haha förlåt, jag kunde inte låta bli. jag tycker mina logitech högtalare är betydligt bekvämare att lyssna på musik igenom, dock skulle jag inte komma på tanken att mixa någonting i dem. men självklart går det jättebra att lyssna på musik och spela spel genom monitorerna också men eftersom de inte är direkt anpassade för att lyssna på musik (mindre bas och diskant än logitecherna, vilket är bekvämare för öronen) med så föredrar jag de andra.
  12. det blir påtok för bra ljud... det kan skada öronen och personer i din omgivning. 😉
  13. har du gearbox igång? hade även samma problem med att monkey inte hittade min ux2 först, men det gick ändå att spela in och allt.
  14. bump när ljuder försvinner går det att minimera cubase, och sen maxiera igen så är det tillbaka, men det är fortfarande helt sjukt irriterande...
  15. hej, tack för svaret men det fungerade tyvärr inte :/ börjar bli tokig på det här.
  16. ludwig

    ljudet försvinner

    hej dudes så här är det: jag har precis köpt en line6 toneport ux2 och allt fungerar sjuktbra utan en grej. så fort det kommer ett ljud som inte är från cubase (t.ex. om någon loggar in på msn) så försvinner allt ljud och jag får starta om cubase. någon som vet vad problemet kan var? mors!
  17. ludwig

    intervjuer m.m

    hej. jag letar efter en hemsida där man skulle kunna ladda ner ljudsamples, alltså tex radiointervjuer, berättar röster osv. tack å hej
  18. musikbörsen säljer väll bara adk micken? 😱
  19. blir ju inte sämre av att ha flera mikrofoner fast det funkar nog bra med dom du säger. två mikrofoner på virveln kanske? en över och en under.
×
×
  • Skapa ny...