Jump to content
Annons

Riffraff

Medlem
  • Antal inlägg

    323
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

5 Neutralt
  1. Hej. Är i behov av lite hjälp då jag inte är så kunnig inom detta område. Jag installerade om windows 10 och nu fungerar inte Guitar Rig 5 längre. Har även ett externt ljudkort i form av "Guitar Rig Mobile" som jag använder. Har bifogat en bild på de inställningar jag har nu. Är det något som är tokigt? Tacksam för hjälp.
  2. http://www.youtube.com/watch?v=dDMbYWOvmF0&feature=plcp&context=C4e02e66VDvjVQa1PpcFNOsAG7W_NtrKEPEwIuZkQmF-FuoN-40HQ%3D
  3. En gitarrcover på Foo Fighters låten Bridge Burning
  4. Har ingen lösning på ditt problem, men vill bara tipsa om att det finns en nyare version av GR, nämligen Guitar Rig 5. Det ska finnas någon slags demo att ladda ner från deras hemsida. Eller är det guitar rig 5 du menar?
  5. Ok. Slänger upp en snutt imorrn.
  6. Riff finns det alltid. Har skaffat Hydrogen. Det jag har problem med är att skapa fills mellan olika delar. Vette fan hur man ska programmera trummorna för att få ett schysst fill. Tycker trummorna låter lite tråkigt också. Låter Abbey Road bättre mån tro?
  7. Om jag skaffar en trumplugg, går det att göra ett färdigt trumspår i själva pluggen och sen spara hela skiten till en wav-fil? Eller måste man skaffa något program (typ FL studio eller whatever) att använda pluggen igenom som VST för att kunna göra ett trumspår?
  8. Tja. Gitarrist på 21 år finnes här. Spelar för det mesta lite hårdare blues så som AC/DC, men gillar även vanlig blues. Har inte heller någon större erfarenhet av att spela i band, förutom en kortare sejour. Hittar på egna låtar då och då. Spelar väl kanske helst komp, men man kan ju alltid utveckla sig under resans gång. Bor en bit norr om stockholm. Hör av er om ni tror det kan va nåt.
  9. Jag är ledsen att jag inte kan hjälpa dig, men jag måste ändå säga att du är en förebild och en fighter av rang. Sen MÅSTE du nog släppa den här ilskan på dig själv. Du vet att du gjort ett misstag som känns surt som in i helvete, nu behöver du "bara" försöka stänga dom tankarna, dom hjälper inte dig. Känner mig lite otillräcklig. Fortsätt kämpa, Lesky.
  10. Testade Guitar Rig 5 för första gången idag. Kört med 4:an förut. Måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad av den nya Control-room grejen. Hittade direkt ett bra rockljud, och det lät tightare än förut på något sätt. Testa gör såhär: Välj någon schysst förstärkartopp, igen högtalare till det, sen lägger du till Control Room Pro. Där finns massa olika cabinets, mickar och mickpositioner att välja mellan. Jag kan rekommendera att köra med en Lead 800 och "4x12 uk 70s white" som högtalare. Annars så minns jag att jag rattade fram ett bra ljud i Guitar Rig 4 som passade perfekt till Foo Fighters-låten Everlong.
  11. En cover av en Foo Fighterslåt som heter Halo. Fantastisk låt i mitt tycke:)
  12. Ja där lät det inget vidare. Kan ju bero på ljudkvalitén och att gitarristen inte kan spela.
×
×
  • Skapa ny...