Jump to content
Annons

Kratior

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Skit forum.. Sämsta skiten.. dra åt helvete med er alla hoppas ni **************** idioter ´banna mig från detta forum! idioter!
  2. Detta är väl förfan inte en diskussion om hur jag ska använda piratkopiering? Jag försöker få reda på vad som är fel på min dator..
  3. Såg nu att jag hade lagt in tråden på Ljudkort. Tror dock inte den ska vara där -.-
  4. Hejsan. Ny på detta Forum . Jag heter Lucas. Jag har haft ett problem som jag inte förstår mig på alls. Det är så att från jag startar datorn tills jag stänger av den så laggar det och hackar i ljudet+skärmen samtidigt. Det är inte hela tiden.. Men det är ganska så ofta.. kanske laggar i 10sekunder sen är det lugnt i 30 och så vidare.. När jag laddar hem något från "Torrent" eller FTP eller nåt så Dör mitt internet på bara min dator i nätvärket. Så jag måste Inaktivera och Aktivera skiten för å få igång det igen. Men efter det så händer samma sak. Det har hänt förr med. Men då räckte det med en Systemåterställning.. Men dock inte längre. När detta händer så går min CPU-användning högt upp i %.. Men sen när det slutar så är jag nere på 2-10% konstant. Det kan lixom hända när jag lyssnar på musik, kollar film, spelar spel, surfar eller skriver nått i ett textdokument. Jag har alla nya uppdateringar av Drivisarna. Detta är vad jag har i min skrothög. Sapphire RADEON X1600PRO Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz Det är väl typ det enda dock.. -.-'' Är tacksam för alla svar 😉 Tack på förhand! Har säkert glömt något! Säg bara till då. Hade.
×
×
  • Skapa ny...