Jump to content

Uozon

Medlem
 • Content Count

  985
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Uozon last won the day on April 10 2011

Uozon had the most liked content!

Community Reputation

18 Bra

About Uozon

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 06/02/1990

About me

 • Kön
  Man
 1. Jag tog mig friheten att använda en av dina låtar i min senaste time-lapse. Bör jag tillägga något i credit?
 2. Inte riktigt vad jag söker men sparar låten.
 3. Hejsan Har sedan i somras sysslat med en ny hobby time-lapse fotografering ni kan se de jag gjort hitintills här. Jag har använt mig av två olika låtar en gratis låt och en kortare egen skapelse. Letar därför efter några nya låtar att använda i kommande videoklipp för lite variation. I fall du har någon låt på lager som jag kan få använda är de jättebra. Söker främst låtar inom följande genre. Techno Athmospheric drum'n'bass Trance Big Beat Tveka inte och PM:a mig även om du har en låt i någon annan stil kanske den uppfyller mina krav jag är inte så fyrkantig. Självklart kommer j
 4. Ja om priset som står är per styck. Har tyvärr inte mer än 2600 kronor i budget för detta.
 5. Det står mellan Behringer 212XL och Behringer 210D, vilken bör jag ta? Vet att den ena är passiv och den andra är aktiv osv,
 6. De två bästa är Blade Runner 1492: Conquest of Paradise
 7. Det där är jättebra musik gillar även originalvideon mycket som du inte länka. Varför kan inte dagens House/dance låta så där?..
 8. Bort med Electro House och in med mer discoinfluenser och hårdare bastrummor. Jag ser inte riktigt likheterna med den forma av melodisk trancemusik som gjordes mellan 1998-2004 och den form av housemusik som idag återfinns på Aboslute Dance skivorna. Nåväl de grundläggande musikaliska bitarna finns i båda men var är repetitionen, supwersaw-melodierna och de 7 minuter långa låtarna?
 9. Tack för tipset men deras produkter ligger lite för högt för min budget. Verkar inte heller finnas mycket på blocket/Tradera.
 10. Okej, ska inte användas 4 ggr i veckan till gig. Men vad framtiden kommer vet man inte men de löser man då,
×
×
 • Create New...