Jump to content
Annons

Uozon

Medlem
  • Antal inlägg

    968
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    2

Dagen då Uozon senast vann var 10 april 2011

Uozon hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

18 Bra

Om Uozon

  • Födelsedag 1990-06-02

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Jag tog mig friheten att använda en av dina låtar i min senaste time-lapse. Bör jag tillägga något i credit?
  2. Inte riktigt vad jag söker men sparar låten.
  3. Hejsan Har sedan i somras sysslat med en ny hobby time-lapse fotografering ni kan se de jag gjort hitintills här. Jag har använt mig av två olika låtar en gratis låt och en kortare egen skapelse. Letar därför efter några nya låtar att använda i kommande videoklipp för lite variation. I fall du har någon låt på lager som jag kan få använda är de jättebra. Söker främst låtar inom följande genre. Techno Athmospheric drum'n'bass Trance Big Beat Tveka inte och PM:a mig även om du har en låt i någon annan stil kanske den uppfyller mina krav jag är inte så fyrkantig. Självklart kommer jag ge dig all cred du behöver samt länka till din hemsida och dina sociala kanaler.
  4. Uozon

    Köpa högtalare

    Ja om priset som står är per styck. Har tyvärr inte mer än 2600 kronor i budget för detta.
  5. Uozon

    Köpa högtalare

    Det står mellan Behringer 212XL och Behringer 210D, vilken bör jag ta? Vet att den ena är passiv och den andra är aktiv osv,
  6. De två bästa är Blade Runner 1492: Conquest of Paradise
  7. Det där är jättebra musik gillar även originalvideon mycket som du inte länka. Varför kan inte dagens House/dance låta så där?..
  8. Bort med Electro House och in med mer discoinfluenser och hårdare bastrummor. Jag ser inte riktigt likheterna med den forma av melodisk trancemusik som gjordes mellan 1998-2004 och den form av housemusik som idag återfinns på Aboslute Dance skivorna. Nåväl de grundläggande musikaliska bitarna finns i båda men var är repetitionen, supwersaw-melodierna och de 7 minuter långa låtarna?
  9. Uozon

    Köpa högtalare

    Tack för tipset men deras produkter ligger lite för högt för min budget. Verkar inte heller finnas mycket på blocket/Tradera.
  10. Uozon

    Köpa högtalare

    Okej, ska inte användas 4 ggr i veckan till gig. Men vad framtiden kommer vet man inte men de löser man då,
  11. Uozon

    Köpa högtalare

    Jag har tänkt att kanske köpa ett par högtalare för PA men svårt att veta vilka som passar mina behov. Behov Bra ljud Moderna ingångar Tål att spela högt med om man vill Kan användas utomhus dvs. inte ömtåliga Någorlunda portabla Inte kosta en hel månadslön Har kollat in några olika högtalare via prisjakt.se och 4 Sound. Mest Behringer och de verkar ha schyssta priser på sina modeller i all fall. Passade på kolla lite snabbt på 4 Sound för några dagar sen tyckte de flesta högtalare var lite stora. Ett par som passade min budget var Behringer 212XL. Det väger inte heller jättemycket vilket jag gillar. Några tips?
  12. Jag vill ha kvar FM-nätet men jag vill inte vara emot teknisk utveckling. Ibland tycker jag utvecklingen går lite för fort allt ska digitaliserar, ettor och nollor, robotar tar över. Vad gör man i krissituationer, strömavbrott? FM-radio är ju idag sista kommunikationsvägen mellan befolkning och myndigheter vid krissituationer,.
×
×
  • Skapa ny...