Jump to content

Mats N

Medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mats N

 1. Tack, den skall jag testa. Anledningen till att jag inte vill ha Waves är att de har krånglat så mycket tidigare och att deras support inte var speciellt hjälpsamma.
 2. När jag har spelat in i traditionella studios har jag genom åren alltid använt en DBX 160 eller 163 till elgitarr och elbas. Nu när jag spelar in digitalt helt "in the box" saknar jag dessa. Finns det några plug-ins som låter som dessa (förutom Waves som jag inte vill använda)? Tack på förhand!
 3. Intressant tips. Jag gillar 1176 grymt mycket men har inte känt till en del av det du skriver. Så tack för tipsen. Nu skall jag testa!
 4. Interessant tips. Skall testas omedelbart. Tack för det! Mats N
 5. Intressant och lättfattlig artikel. Skall rekommendera denna till mina elever i Musikproduktion.
 6. Jag skall flytta om ett tag och måste då ha en ny möbel. Jag har kollat jb men det är lite för dyrt för mig. Han bygger däremot väldigt bra möbler och eftersom han själv har jobbat som ljudtekniker och är musiker vet han vad det är man pratar om. Output Platform skulle passa bra tror jag men de har en leveranstid på 14-16 veckor. Jag har kollat med en lokal snickare men han var nästan lika dyr som jb. Jag tar också tacksamt emot tips på byggare. Jag bor också på västkusten.
 7. Jag har kört Kemper i 9 år nu och blir bara nöjdare och nöjdare. Är du intresserad av akustiska ljud finns det ju nu en Acoustic Simulator i Kemper. Om du vill fylla på med lite profiler har jag ett gratis demo rig pack på min hemsida: www.nermark.com /Mats N
×
×
 • Create New...