Jump to content
Annons

8bit

Medlem
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

2 Followers

About 8bit

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 02/05/1973

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Älvsjö
 • Intressen
  dyr hårdvara

Personlig information

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

4,183 profile views
 1. Ja, refrängen måste upp lite 🙂 https://soundcloud.com/bananahead/im-watching-you
 2. Nu har den paketerats om till 80-tals (bred, dubbelknäppt) kostym. För optimal känsla skall man lyssna i en nedcabbad 911 årsmodell -85.
 3. Nu har jag skrotat edm-vibben till förmån för discovibb.
 4. Nu har jag piffat lite. En leadslinga a la 1979 under andra repetitionen av "temat" samt lite sång under outrot. 🙂
 5. Tack, ja sången är medvetet dimmig för den drömska känslan och visst, låten är inte 100% ännu. Den skall få mogna lite och sedan få sin sista handpåläggning 🙂
 6. Har varit helt mentalt ödelagd i ca ett och ett halvt år men under de senaste 10 timmarna presterade jag en Mororder-E.L.O-trudelutt: Man måste ha platådojor när man lyssnar.
 7. Tycker du skall arbeta vidare på inledande melodin och skippa eller arbeta om den jazziga slingan som börjar 0:52 och sedan kommer och går genom låten. Den är lite för spretigt. Minska styrka på fingersnap'et på 2 & 4, alltså virvelslaget. Kan sjunka tillbaka lite. Och sidechaina hårdare, så det pumpar av bara f-n!! Inledande melodin, ljuden etc är världsklass! Någon fin vokal på det där så! Typ tok-reverbindränkta kvinnoröster a la ARTY Men det är såklart bara vad jag tycker
 8. Plockade upp den här efter den fått mogna i några månader. Uppdaterat och klippt om lite, så nu känns den relativt "klar" ?
 9. Vokalerna i mina egna låtar är rena spår som är köpta från Sample Magic, sedan gör jag musiken runt dem. Jag håller till i Sthlm men är småbarnsförälder och får hålla på någon timme sent på kvällen, typ. Har sjukt mycket prylar, vilket absolut inte behövs men kan vara kul att använda lite då och då.
 10. Är gärna med i ditt nya producentkollektiv ? Håller just nu på att flytta och alla prylar är nedpackade men annars kan jag förhoppningsvis bidraga med ett och annat. Jobbar i Cubase, kan spela gitarr
 11. Här kommer en till liten edm-trudelutt (med Sample Magic vokaler)
 12. Hörde Maria Magdalena av Sandra på någon retro-station härom dagen och blev sugen på synth-hits som badar i reverb. Vokaler kommer från en Sample Magic downloadfil.
 13. Jag köpte den här https://www.samplemagic.com/details/433/edm-vocal-tracks Vokalspår i form av verser, brygga och refräng i olika tonarter, alla i 128 bpm. Musiken får du göra själv. Kan skicka dig ett smakprov på mitt egna alster?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.