Jump to content
Annons

rundgång

Medlem
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

rundgång last won the day on November 16 2014

rundgång had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutralt

2 Followers

About rundgång

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Jönköping
 1. Nu var ju tråden (i ett vinrus) menad för att posta musik som man tycker är grym och inte får den uppmärksamhet som man tycker. Bra live-band som förr i festivalsammanhang va hyfsat välbesökta. Den Gode: Jo det är väl punk-pop om man ska lägga dom i något fack.
 2. Last Days Here ! WOW. Fy fan vilken känslomässig bergodalbana när man ser denna. En uträknad man ...vidriga sekvenser av misär pga av missbruk som för ofta förskönas i rock/musik. Men fy fan vilket slut ! Dessutom så fick man en jävla gåshud av att lyssna på musiken. Det är mer en självbiografi av frontfiguren Bobby Liebling än en dokumentär av bandet Pentagram. Hela dokumentären finns på Netflix om man loggar in med VPN från USA, eller på youtube. Vill inte länka mer än trailer ifall det inte är ok.
 3. Måste märkas på deras betyg? ...betygen är ju ngt som säljaren lever på och enligt min erfarenhet så är det jäkligt noga. Kina-prylarna på te x tradera förstör fan siten ...så otroligt mycke annonser så man blir trött. vill jag köpa från kina går jag in på aliexpress ...från sverigr tradera - men icke, svämmar över av kopior och inte heller bara 1 annons utan många på samma varor.
 4. Bumpar kostnad å kurstimmar varierar beroende på sthlm lt gbg. kostnaden för 5×4h i gbg är 7500 kr. Det ska vara små grupper i studio. Undrar oxå om någon vet mer ...är det mindre grupper och man individuellt får bestämma vad man behöver lära sig och det är bra så tycker jag det känns prisvärt - men om jag ska sitta och lära mig sampla i 10 timmar bland 20 andra är det inte min grejj. så ngn som vet mer?
 5. jag tror dock inte att Spotify blöder även om bolaget gör det. Spotify ägs av flera bolag och behöver/vill inte visa vinst av ekonomiska skäl.
 6. använder detta för skisser ...hjälpt mig att slutföra låtar utan att fastna med att skruva ljud. jag använder det inte med ljudkort då syftet är just skiss ...gillar det som fan iaf. tror de har eller jobbar på ett win-daw med!?!? edit. Finns ett win-daw med ...nytt och under utveckling. Kan bli intressant om de lyckas bra och det går att göra enheterna kompatibla med varandra.
 7. Mjo. Det är inte en cover för publiken men artisten har det som krävs för att lyckas. Artisten framför något färdigt ...så det är ju inte NÅ, utan mer nja?
 8. Två helt olika syften ...jag har spelat i coverband och det är för ett syfte - Underhålla en folkgrupp ...det är inte kul i replokalen (eller inte tråkigt heller) men på lokal är det jävligt roligt att spela. Personligen ger det mig 0 stimulans att sitta hemma och lira smoke on the water ....som en indisk porrfilm dubbad till tyska. Jag umgås med nära vänner som är jävligt duktiga och dom liksom jag hade rock-drömmarna för 20+ år sedan ...dom är duktigt bra, och när dom lirar och får igång allt så gungar scenen som om dom gjort orginalet ...inget är som i replokalen ! Tror många här med ålder och erfarenhet vet med sig att det skulle kunna bli bra. Har absolut ingen som helst stolthet och anser inget finare än något annat ...på scenen handlar det om 1 sak - alla ska underhållas och få blir Håkan Hellström. När publiken svettas, sjunger å dansar så blir vi alla stjärnor för stunden !
 9. Det finns många exempel där jag faktiskt blir förbannad. Lista gärna på ...jag börjar med svensk, och med länk ! Total närvaro, genuint med massa av erfarenhet ....11.000 visningar på 3 år? (wtf)
 10. Jag har samma problem. Jag har försökt att gå in med inställningen att jag ska göra en färdig låtskiss för att sedan gå in och ratta ljud men omöjligt för mig. Jag kan inte gå vidare om in "sundet" sitter och jag är oerfaren så tar för lång tid att fixa alla moment så blir trött på låten och min idé som fanns i början har ändrats till något annat. små detaljer som att jag måste lägga på tamburin, och inte ens använda den som redan finns i trum-pluggen på ett knapptryck utan måste micka upp och spela in. frustrerande beteende
 11. Själv har jag inte så mycket att tillföra här då jag är ny och mest suger i mig lite här och där. Jävligt trevligt forum att kika in till ...jag får gratulera och när min profil har mognat till din ålder så hoppas jag att tillföra massa här Grattis !
 12. Jag köpte midi-pads att banka på då jag aldrig blev nöjd med trummorna ...är ingen trummis så att rita pluppar blev för mig otroligt svårt. På något sätt så har jag tvingats till att förstå hur jag ihop med basen ska få dynamiken att infinna sig. vet inte vad du kör för musik men även jag tyckte att allt lätt platt och programmerat även om jag ändrade anslag. Jag går in och redigerar då vsrken anslag eller takt är i närheten av bra... men jag har väldigt mycket lättare att hitta nivån på detta vis.
 13. Tackar å bockar för info. har mailat så får vi hoppas att det startar igång något !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.