Jump to content

PeteK

Medlem
 • Content Count

  388
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

PeteK last won the day on November 13 2014

PeteK had the most liked content!

Community Reputation

17 Bra

About PeteK

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm
 • Intressen
  Lira gura, skriva låtar.
 1. Han hade visst nånting nytt på gång. Lite rockigare än när det begav sig. Håller med helt och hållet. Givetvis så är det ett helt förkastligt beteende.
 2. Slog till på ett par Genelec 8010A. Mäktigt ljud för att va så små. Lite kuriosa om mina gamla Fostex monitorer. Sålde dom till Papa Dees manager. Träffade självaste Papa när jag lastade ner ena monitoren till bilen. Den som vill kan få ta på mig... 😛
 3. Studion hette Deadline, ägaren va Impious gitarristen Valle Adzic. 2007 lirade vi in andra plattan, Error in Evolution med One man army and the undead quartet. Andra bandet heter Fraction of Chaos, thrash/death metal som jag står för allt låtskrivande. Lirade in 8-10 låtar som betalning eftersom jag va med och byggde studion.
 4. Bra i vanlig ordning. Även om gurorna låter helt ok så saknar jag också din Kemper. 😉 Trollhättan är trevligt. Lirat in några skivor i Sjuntorp i tyvärr en numer nedlagd studio.
 5. Tack tack! Nog är det alltid lite skevt och omixat, hehe. Klippet är från pre-prodden. Så allt är inlirat på nytt nu. Tvåtakt ska lägga om sången den närmaste tiden. Vi släpper en 3 låtars promo/demo. Sen gäller det att skicka runt låtarna till recensenter och bolag för lite omdömen.
 6. Finnarna ligger steget före, som vanligt.. 😉 http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20460948.ab
 7. Version Beta 1

  21 downloads

  Hej! Tänkte lägga upp en liten teaser på mitt och tvåtakts gemensamma ansträngningar. Jag lirar musiken. Tvåtakt skriver text och sjunger som en ung Kai Hansen. Har en gammal polare från förr som lånar sina flinka fingrar till solon. VI håller på och färdigställer 2 låtar som kommer att släppas ut på nätet den närmaste tiden. Soundcloud: https://soundcloud.com/pekkak/trapped-inside-your-dreams Feijan: https://www.facebook.com/perpetualcrusade Ni får gärna gilla oss på feijan eftersom nästan ingen annan har gjort det än.. hehe.. Metal!
  Free
 8. Titel: Trapped inside your dream Av: PeteK Uppladdad: 08 mar 2015 Kategori: Rock/Metal Hej! Tänkte lägga upp en liten teaser på mitt och tvåtakts gemensamma ansträngningar. Jag lirar musiken. Tvåtakt skriver text och sjunger som en ung Kai Hansen. 🙂 Har en gammal polare från förr som lånar sina flinka fingrar till solon. VI håller på och färdigställer 2 låtar som kommer att släppas ut på nätet den närmaste tiden. Soundcloud: https://soundcloud.com/pekkak/trapped-inside-your-dreams Feijan: https://www.facebook.com/perpetualcrusade Ni får gärna gilla oss på feijan eftersom nä
 9. Finns bara ett märke, Ibanez! 😛 Hittade en perfekt på vend. http://www.vend.se/274431-ibanez-sr-505 Lycka till!
 10. Har du lirat in hela låtar med AE eller bara enstaka spår? Min plan är att kunna lira in sång med telefon/platta och sen dra över filerna till cubase.
 11. Nån som testat Audio Evolution Mobile DAW? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.extreamsd.aemobile&hl=en
 12. Tjena! Finns det nån bra och smidig lösning för Android om man t.ex vill lira in sång? Jag brukar spela in sång på annan ort och då känns det lite segt att släpa med sig en massa grejer.
 13. Annars så har du ju mixern på F3. Ganska enkelt att klicka fram. 🙂
 14. PeteK

  King of dead

  För övrigt kan jag så har jag lirat in med följande prylar. Ljudkort: Scarlett 2i2 DAW: Cubase 5 Gura: Ibanez 2620 Bas: Ibanez SG .... nånting. Kempet Profiling amp!!!!! Så det är mitt fel att gurorna inte låter fetare. :-) Toontrack trummor i blandad komplott. + div. pluggar. Jag har dock uppdaterat studion med både Cubase 8 och nytt ljudkort. Dom kommer dock inte till användning förrän efter denna inspelning. Kippis! :-)
 15. Version Beta 1

  57 downloads

  Tjena! Jag skjuter skrapt med denna inspelning och skulle uppskatta tips från Dom visa (vilken är dom flesta) på detta forum. Jag har gjort en grovmix på låten innan sången kommer på plats. Hade varit riktigt uppskattat att få åsikter om allt. Lättare sagt än gjort. Men jag vet att många av er har skarpa öron, även om dom flesta in gillar hårdare tongångar. Skål! :-)
  Free
×
×
 • Create New...