Jump to content
Annons

7sortersapa

Medlem
  • Antal inlägg

    52
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

  1. har du testat den? är den nåt att ha?
  2. Jag har testat o köra utan plasthöljet och hafft en bordsfläckt på det funkade ett tag men sen var man tillbaka till samma problem. Sen kan de ju vara förjävla jobbigt att spela in med en bordsfläckt i bakgrunden... Jag löste de hela med att skaffa ett annat ljudkort o inte köpa ett till ljudkort av lexicon igen. Nedtagen på jorden igen då.
  3. Jag tror att jag har löst mitt Omega-problem nu, om någon är intresserad. Detta med hjälp av internet och borrmaskin. Problemet verkar vara att en "Ribbon"-abel (vet inte vad det heter på svenska) som överför data i enheten ligger mot en komponent som snabbt blir väldigt varm. Detta medför att hela apparaten hänger sig och att USB-kontakten mellan datorn och ljudkortet bryts. Så, lösingen kan vara att 1) böja undan problemkabeln så att den ej vidrör heta komponenter. Jag tejpade lite för att den skall håla sig borta 2) Skruva isär ljudkortet, ta av plasthöljet och borra otaliga hål i detta för förbättrad ventilation. Om detta nu leder till att skiten på sikt havererar pga att damm kommer in i enhet vet jag ännu inte. Men hur som helst. Efter ovanstående behandling så fungerade mitt kort resten av kvällen vilket är något slags rekord. Man kunde även känna att enheten ej blev lika varm som tidigare. Nästa steg för mig blir att vid behov installera en fläkt i kortet. Dock skall man vara medveten om att det säkert finns vissa risker med att skruva i sina elektronikprylar, så skyll inte på mig när förstör era enheter eller dör av en elchock :-).
  4. Tror att jag håller med barkley. Jag tittade som hastigast och trodde att jag kommit in på någon förlegad 90-tals alt 80-talstalangjakt. Det var någon kvinnlig artist som sjöng lite "rockigt", jag hade godkänt (eller i alla fall tolererat) det av en avdankad 80-tals artist som tycker att the comitments är en bra film innehållandes bra musik, inte av en ung idolkandidat. Bakom denna uppvisning i dålig smak låg en matta av ost som kanske (bara kanske) skulle passat in som bakgrund till Cafe norrköping.
  5. Om du har stationär så satsa på fwkort istället. Annars kanske ett E-MU's 0404 USB kan vara nåt? Jag kör vista, verkar vara problem med det
  6. Död tråd men va fan. Jävla skitpryl. Köpte mitt Omega för kanske 2 år sedan från USA, givetvis havererade det efter kort tid fungerade max 1 min som längst. Så jag skickade tillbaka det till affären och fick ett nytt tillbaka. Nu har även denna enhet börjat frysa sig, så jävla irriterande. Snacka om att släppa ut en skräpprodukt på marknaden. Imorgon blir det den lokala musikhandlaren för ett nytt ljudkort. Nån som har något bra tips. krav: USB (helst strömförsörjt via USB) 4 kanaler samtidigt 2 med fantom
  7. JAMC - Psychocandy är ju jävligt cool lyssna bara på och framförallt titta på ståtrummisen, så jävla coolt.
  8. Jag skulle nog svara skräpig psykedelisk pop, inte för att det hörs utan för att jag önskar att jag gjorde skräpig psykedelisk pop. Ofta brukar jag säga att jag gör gitarrbaserad pop med fuzzbas, sitar och orgel (dock så är det nästan aldrig någon sitar med i mina låtar men jag har den alltid i åtanke när jag skriver musik)
  9. Jag röstar för tvåackordsfestivalen!
  10. Om det blir tvåackordfestival skall jag vara med!
  11. Mitt tips är att ta på sig hörlurar, spela skivor från skivbackens bakre regioner. Dricka några glas rött vin. Dämpa belysningen. Sen så är det bara helt enkelt skriva av någon rad här och var från det man hör i lurarna. Dessa klipper man sedan ihop till en ny låt. Därefter hoppas att man har tillräckligt obskyra skivor så att ingen upptäcker ens lån.
  12. Tack för tipset! Jag har testat och kört en gratisplugg som heter Digidrum Pro. Enkel och smidig. http://www.audiosonic.dk/digidrumpro.html Den känns stabil och kan man ladda in egna ljud. Enda nackdelen är att den är begränsad till fem ljud. Men man kanske kan köra den på två separata spår? Vänliga hälsningar! Robtch http://robtch.wordpress.com/ Har den step-programering vilket trådskaparen efterfrågar?
  13. Jag såg den förra året. Rekomenderas varmt till alla, lite synd att den blev cancellerad dock.
  14. Mattias alkberg BD - Kom Kom (Imperiet), låter som en blandning av imperiet och JAMC. Vet ej om den är bättre än orginalet, jag skulle säga att den är lika bra och en väl genomförd cover.
×
×
  • Skapa ny...