Jump to content
Annons

mornel

Medlem
  • Antal inlägg

    2 615
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

1 följare

Om mornel

  • Födelsedag 1985-04-13

Om mig

  • Stad/plats
    Stockholm
  • Intressen
    Pulsbreddsmodulering, Loka Jordgubb/lime och episk indietronica.
  1. Shit, försten som drar upp en sådan på scen får en medalj. 😕 Jag har spelat live med mitt band ett par gånger med Guitar Hero-gitarr. Funkar skitbra för att trigga samplingar, och ser ganska lagom dumt ut.
  2. mornel

    MigthyMouse

    Att fukta fingret lite och sedan snurra kulan några varv i alla riktningar brukar lösa problemet för mig!
  3. Hej hörni, En lista på alla kortkommandon finns för nedladdning på vår websida. Gå till http://www.propellerhead.se/download klicka "Reason" i menyn till vänster, och sedan "Documentation". Filen ni letar efter är "Reason version 4 key commands - pdf file". Hoppas det smakar. Leo
  4. Hade jag bara vetat vilken färdväg han hade hade jag klubbat ner honom och lagt mina cookiedough-fingrar på den där mastern. Man ska inte slåss!
  5. Äsch, jag lurkar lite och tar det lugnt! Jag kanske sätter igång snart :)

    Ang. ReWire är det enklaste sättet att ladda ner ReWireuppdateringen från propellerheads.se.

    Om du kör Reason 3 kan du radera ReWire-dll:en från din Reasonmapp och starta programmet (utan ReWirehost rullande i bakgrunden) så installeras den automatiskt.

  6. Kom igen! Har du fått skrivkramp?

    Du kan väl berätta något om hur man installerar en senare version av rewire ovanpå en äldre?

  7. mornel

    Susning.nu

    Haha, ett par inlägg i den här tråden är väldigt, väldigt OT! Däribland mitt, här ovan. Susning var roligt, just för att det var så slappt. Spana in det här bara: http://susning.nu/F%e5lletidningen Ett fanzine som klistrades fast på ful-fålle och såldes på Emmabodafestivalen i 48 exemplar har sin egen artikel. Genialiskt!
  8. mornel

    Susning.nu

    Om tråden delas vore det väl passande att också döpa om den till "Timbaland samplade en låt", vilket jag inte riktigt förstår kan uppröra någon 2007.
  9. Njaej, flera klaviaturer går inte att koppla in för användande i sequencern samtidigt, däremot kan du ha flera Control Surfaces, med rattar och reglar, för att spela in automation på flera spår samtidigt. Exempelvis kan man ha en Mackie Control låst till mixern via funktionen som drloop tipsar om, och samtidigt ha en klaviatur som följer keyboard focus. Edit: stavfel
  10. Tack för igår grabbar. Hastigt men lustigt!
  11. Jag kan ta på mig en brun t-shirt och ha brillorna på avataren så lovar jag att du kommer hitta mig.
  12. mornel

    Microfon?

    Du kan väl pröva att sänka inputen på preampen först? Det går att micka elgitarrer med kondensatormickar, så högt borde du inte skrika att den viker sig?
  13. Har de inte oliver så bjurvlar jag på jordnötter... ja jösses! Fixa en plastmugg så smugglar jag med mig ett kilo Coop Extra-nötter!
  14. mornel

    RÖSTA!

    Mycket bra låt! 🙂
  15. "Every Breath You Take" är ju annars väldigt lik Puff Daddys "I'll be missing you". 😉
×
×
  • Skapa ny...