Jump to content

Jamolir

Medlem
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Jamolir last won the day on February 9 2013

Jamolir had the most liked content!

Community Reputation

25 Utmärkt

About Jamolir

 • Rank
  Med i gänget

About me

 1. Att ha analog hårdvara men styra det digitalt ligger ju helt rätt i tiden. Hade de bara integrerat det som en plugin i den DAW du jobbar i så hade det ju varit en no-brainer..
 2. Jeez! Såg inte denna tråden förrens nu...! Jag kommer gärna oxå om det finns plats.
 3. Avsevärd skillnad men det måste väl ha varit något fel på original kapseln..? Hur som helst måste det väl kännas som om det var väl värt pengarna?
 4. Ja, sju dagar är det så man hinner ju med en del..
 5. Ja helt billigt är väl fel att säga men jag tror att jag kommer ha stor nytta av det. Plus att man får träffa likasinnade från hela världen! Man får räkna med att det kostar mellan 30-50 tusen. Inkl logi och mat. Et voilà
 6. Ja, jag tror verkligen det blir en höjdare!
 7. Eller hur!!?! Han har mycket intressanta filosofier kring kompression bland annat. Och han kan sitt mellanregister..
 8. Södra Frankrike, i en studio som heter Le Fabrique. Kolla www.mixwiththemasters.com
 9. Tjo! Är det någon här som har varit eller skall på ett MWTM Seminarium i år? Jag skall åka i slutet på April för en vecka med Jack Joseph Puig och det hade varit kul att höra andras erfarenheter. Må väl! /Marcus
 10. Var hos Recordia i Varberg idag, Fredrik berättade att dem bänktestade med en Mac Pro 3,1. 1200 pluggar, inga problem... inte de tyngsta pluggarna men ändå.. Stabilt!
 11. Jag är nog benägen att hålla med.. Dom har knappast lyssnat på alla bidrag.
 12. Jaha ja... Det var ju en udda skara vinnare, men med det sagt så hade 1:a platsen en mix med mycket driv i.. Era reaktioner?
 13. Håller med föregående talare... Det är inte ledningen som driver detta forum. Det gör vi... Vad i din mening hade varit en förbättring?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.