Jump to content
Annons

Påsen

Medlem
  • Antal inlägg

    81
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  1. och sen på med lite NCB-avgifter på det också 😕
  2. I tjeckien ska det tydligen vara billigt. Det bästa av allt är att man kan skita helt i NCB-avgiften!
  3. Utan att jag tittade på de andras poster och lyssnade, så tänkte jag också på Dylan, haha! Skön röst. Men som sagt, jobbigt otigt på vissa delar. Det låter bra i början när gitarren plinkar på och känns lite spontan, men sen blir det värre. Fram med munspelet lite mer, tycker jag!
  4. Påsen

    Dubbelmoral?

    Har inte läst hela tråden men... Hur många procent att sveriges musiker kan leva enbart av sin musik? Är det så stor skillnad för artisterna nu jämfört med innan fildelningen satt igång?
  5. En slags tips-bank som forummedlemarna själva bygger upp vore mycket uppskattad av mig 😉 Ungefär som sökning och de gamla trådarna funkar nu, fast mer lätt-hittat.
  6. Jag skulle vilja se ett system för film, musik och spel där konsumenterna är distrubitörerna. Precis som piraterna är idag. Ett system där man köper en licens (för varje artikel eller för flera kanske?) och laddar hem. De som delar ut filerna får rabbat eftersom att de "hjälper till". Helst ska man ju kunna ladda ner samma låt/film/spel igen utan kostnad om man har betalat licensen för den låten. Om man skulle byta dator eller vill ha en viss låt både på jobbet och hemma. Inga onda skivbolag och så lite giriga mellanhänder som möjligt! 😛
  7. Jag har kollat runt en hel del och fann att CMM Group verkar vara mest prisvärt. Då kollade jag på 1000 ex. med jewelcase, inlay, 2-sidig booklet och 4-färgstryck.
  8. Jag slängde upp en ADK SC1 när vi skulle spela in ett dragspel. Jag tänkte väl " var kommer ljudet ifrån.... okej då sätter jag den här!". Det funkade, lät riktigt bra faktiskt! 🙂 EDIT: Spelade bara på de ljusa tonerna på ett rysktknappdragspel.
  9. mornel Och varför har du min polare som avatar? 😱 haha 😆
  10. Bra tips! 😄 Nåt konkret man kan göra för att lära sig att "skrika med magen" på? Har själv lite problem med det där... Vissa gånger låter det bra och jag blir inte hes, men de flesta gångerna så låter det skit och jag blir hes, i vissa fall blir jag yr(!).
  11. Påsen

    Skryt

    Mitt band blev nyss spelade i P3 Rock! 😉
  12. Har ingen större koll på dem, ännu mindre på bandmedlemmarna. Men jag tar det som en komplimang i alla fall 😄
  13. Grymt om nån skulle komma öven den där prylen och lägga ut en piratkopia på nätet. Sen bildar alla egna skitbolag och gör hits som säljer som smör. När de stora skivbolagen inte är så stora längre så kanske det finns möjlighet för bra artister och bra musik att komma till världen med alla dessa pengar! 😄
  14. Utan det här forumet hade jag nog suttit hemma med en porta och inte fattat ett dugg om hur jag kan få det att låta bättre... Nu sitter jag iofs med ingenting, men är påväg att köpa en dator 😉
  15. En fyra sätter jag. För även om det är bra så finns det muppar 🙂
×
×
  • Skapa ny...