Jump to content
Annons

moberg2236

Medlem
  • Antal inlägg

    174
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. någon som vet vart man kan få tag på denna låt numera? Har googlat över världen men hittar inget.
  2. hmm 2 stalinister. Får väl vara glad att det inte finns fler kanske.
  3. ta en stämgaffel. slå på den.. klart 😉
  4. Jimi hendrix p.g.a. sin förmåga att inte följa några dittills upsatta regler. Sen är ju slowhands inte allt för dålig heller.
  5. Ouch! den är gammal gammall.. hörde jag på lekis tror jag... 😳
  6. Men dumpa henne först, din kärlek till polaren är ju störst. Men polaren är ingen tröst. Han har ju inga bröst. Håller med, bröst är najs. Bättre än att packa .... Vi tycker båda inte om banan. bäst vi håller oss till halkbanan 😳
  7. Men dumpa henne först, din kärlek till polaren är ju störst. Men polaren är ingen tröst. Han har ju inga bröst.
  8. då blir nog käringa min elak
  9. Em G C My stefan is long gone, and I got the lonesome blues C Em D Thought he was the cold hearted, the one i'd never lose Em C G There Be no more running around, chasing gal's and drinking booze c G Magnus is now whipped, whipped like fatest cream No more time for me, this is now a one mans team (Munspel solo) Well this dollfaced blonde, firm tits warm puss will turn my liquard drinkin' friend into a wine zippin' wuss Why did you have to go, will you ever come back I'm sitting here drinking my only friend, a 7 year old named Jack (Saxofon solo) How would I compete, aint that body, no wellshaped butt my dear friend stefan, broke my heart with a papercut Soon there be small juniors, running round his feet, but I'll never notice cause we never meet.
  10. funderar på att försöka få tag i hans telefon och skicka ett sms till hans tjejj därifrån med den mycket poetischke dikten.. Mitt röda hjärtas gulligull. Du e så mycket snyggare när jag é full. Synd att de inte gå med nå skjut. För ballen tömdes när jag på krogen var ut.
  11. det är fel att skada ndra och så vidare begriper dom flesta. Men är t.ex. vad man gör i sänghalmen eller med sin egen kropp upp till samhället att bestämma? Det är bara förmynderi.
  12. Jag har fått för mig att de flesta musiker är kraftigt vänster. Så jag får väl se om det bara är fördomar.
  13. Ditt resonemang är inte konsekvent. Vi följer en moral som är skapad av oss människor själva. Men det leder inte till de konsekvenserna som du säger. Bara för att vi har hittat på något som alla lever efter betyder inte det att man får bryta mot det hur som helst! Det är som att likna det till ett vanligt brädspel. Människan har skapat reglerna till Monopol, och visst följer vi dem eftersom att det annars skulle leda till kaos utan regler så som du påstår. Vem ska slå tärningarna först? Hur mycket får man betala för Normalmstorg? osv. Vi människor har själva kommit på reglerna men vi följer dom ändå, eftersom att det är för samhället och även för individens bästa. Så om du vill tro att du får bryta mot moralen och således regler och lagar kan du göra det, men var beredd att möta konsekvenserna när du är så naiv. "Now where is your Messiah?" 🙂 Moralen är ett helvete. Man ska vara fri att få sätta på vad man vill. Göra vad man vill och leva sitt liv hur man vill så länge man inte skadar någon annan fysiskt. Titta på Åsa Matsson vilken hemsk tant tänk om alla var lika fölrdömande som henne. Usch.. Vi kan ta ett ex. Kurt/Eva har stora ballar/bröst och en väldigt liberal inställning till den egna kroppen. Och får möjlighet att tjäna pengar genom att visa ovanstående på bild. Kurt/Eva kan dock inte göra det för att det skulle påverka deras karriärer som är på väg spikrakt uppåt mot VD posten. Varför hindrar detta dem. Jo därför att samhällets moral anser det vara något fult att visa upp sin kropp mot pengar. Så även om kurt/eva fortfarande är lika duktiga på sitt jobb så kan dom aldrig nå någon representativ post i företaget efter som det skulle inte se bra ut med en före detta toyboy/playgirl på vd stolen. Trots att dom fortfarande skulle vara den som skulle kunna utföra uppdraget bäst. Men tack vare "moralen" så kan dom inte kombinera nakenfoto med vd-post. För övrigt hatar jag nej-sägare. Säger man nej till homo-äktenskap t.ex. Så vägrar man andra människor att leva efter sina egna värderingar. Jag tycker att man kan ta och leva efter sina egna värderingar själv och sen skita i vad andra människor gör.
  14. hmmm.. tror på en sak och det är mig själv. För övrigt hatar jag folk som moraliserar över andras sätt att leva. Man får vara kristen. Men klanka inte ner på mig för att jag int är det.
×
×
  • Skapa ny...