Jump to content

peterpersson66

Medlem
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About peterpersson66

 • Rank
  Nykomling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Okej! Stort tack för hjälpen, får testa.
 2. https://www.ebay.com/itm/Cinch-Adapterkabel-fur-QUAD-33-34-44-und-303-405/332315775069?hash=item4d5f90505d:g:iJcAAOSwyjJZx30X Skulle denna fungera?
 3. Köpte via blocket för 1200kr, fick ju dock inte med något mer än självaste "hårdvaran" (strömkabel också såklart)
 4. Ah... Synd man inte hade sån tur.
 5. Precis 4 poliga DIN-kontakten ska vara i quadens Input. Sladden ifråga som ska in i "DIN" kontakten vilken rekommenderas? Jag får väll anpassa den sladden och sätta på egna kontakter i andra änden? Om inte för mycket begärt en lista på dom saker som behövs för att koppla ihop Quad - ljudkort. Kopplingen mellan quaden och högtalarna är löst iallafall
 6. Högst oklart. Men om jag köper en DIN kontakt med 4 pins behöver jag löda fast högtalarsladden till kontakten och sedan hitta någon passande kontakt för andra sidan av sladden och göra om den proceduren igen? Hur har ni gjort för att koppla ihop Quad slutsteget med allting?
 7. Okej, ser ditt uttag snarlikt ut det som är på bilden? Är det ett likadant slutsteg som du använder dig utav? Vart fick du tag på din DIN kontakt och hur sammansatte du allt med sladdarna?
 8. Har inte möjlighet just nu men försökte zooma in och öka ljuststyrka. Är detta nog för att se?
 9. Okej, läste detta på ett annat forum: Skulle det i praktiken fungera med 3 piggar, annars. Har ni något tips på DIN kontakt med 4 piggar verkar inte kunna hitta det på vanliga butiker som Clas ohlson och kjell & company etc. Är inte så kunnig inom detta men verkar inte heller finnas sladdar med specifikt 4 DIN kontakt och exempelvis rca kabel på andra sidan. Tipsa annars på hur jag kan koppla samman det. Tack för alla svar!
 10. Tack! Och input uttaget är vadå? XLR kontakt eller också DIN? För i så fall i praktiken så fäster jag 1 DIN kontakt per högtalarsladd sen direkt in i högtalaren. Sen en DIN kontakt in i input vidare till ljudkortet? Tanken är alltså att sammankoppla Yamaha Ns10 med Quad 303s till ett Motu Audio Express ljudkort.
 11. Hej köpte vad jag trodde va en Quad 303 men som visade sig vara ”303s”. Hade därför köpt bananpluggar men dessa uttag är helt annorlunda. Hur kopplar jag högtalarsladdar till detta slutsteg och sedan till högtalaren? Vad för adapter krävs?
 12. Hej! Har köpt ett par Yamaha Ns10 med ett Quad 303 slutsteg. Är helt nybörjare när det kommer till passiva högtalare och behöver därför lite hjälp. Quad-303 slutsteget kan gå upp till max 240v. Hur många volt är det som krävs för att driva dessa högtalare, vill inte riskera att förstöra något...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.