Jump to content
Annons

onid

Medlem
  • Antal inlägg

    129
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om onid

  • Födelsedag 1986-06-06

Om mig

  1. för att svara enkelt på din fråga.. kötta en limiter på masterregeln..
  2. oj, är jag den enda som använder shiira?
  3. Det är inte möjligt att göra i ezdrummer. Om du vill använda egna ljud rekommenderar jag att du skaffar en trumsampler som tex Battery. / Dino
  4. digidesigns billigare produkter är de mest ostabila prylar jag stött på. (digi002, control24, 002rack osv). Min 002r har rykt, min control24 håller på att ryka. Men jag väljer ändå att köra på dessa eftersom pro tools är kanske det bästa inspelningsprogramet på marknaden. 002an är inte särskillt utbyggbar. Det du nämner är typ vad du kan göra. Om pro tools inte är ett måste så skulle jag lätt köra på 4st motu ultralite linkade som tar sammanlagt 2 rackenheter. Du får alltså 32 analoga ingångar och 32 analoga utgångar. Totalt 8 preamps också som bonus. Motus produkter har bättre latencyvärden än digi002. Jag kör båda och har jämfört.
  5. gå in på ableton.com och kolla in alla videos! det var så jag fick ett hum om vad det hela handlar om. ett fantastiskt program!
  6. onid

    strippar (UA, TLA)

    jag jämförde just en sån där TLAudio Ivory-strip med en billig Behringer mic2200 preamp. Jag kunde ärligt talat inte höra nån som helst skillnad. TLAudios Ivory-serie har jag hört mycket dåligt om från folk som "kan". Ta dig en till på Vintagedesigns prylar. Otroligt bra preamps till bra priser.
  7. jo, men det gör man nog just för att slippa fasfelen bla..
  8. allt är så pass bra att det kan användas i proffesionellt syfte. används det på rätt sätt är det säkert jättebra.
  9. Det är absolut inte för lite gain! Jobba snarare på att spela starkare och jämnare. Jag tycker faktiskt att det är alldeles för mycket gain. men mesiga är de i vilket fall som helst... 🙂 Intressant låt för övrigt.
  10. onid

    Pod Xt Pro

    jag skulle iofs inte rekomendera att köra pod genom slutsteg och låda. Poden gör sig bäst om du bara line:ar rätt in i PA:t. Vill du ha en vanlig rigg så ska du hellre köpa dig en topp.
  11. Är du ute efter riktigt låg latency och bra preamps ska du ta dig en titt på nya Motu Ultralite! Otroligt bra kort. Det var en enorm skillnad mellan Motu och M-audio korten. Framför allt så går Mbox fetbort!!
  12. låter väldigt mycket múm. lite torra ljud. annars rätt bra.
  13. Det där kommer att funka alldeles utmärkt!
×
×
  • Skapa ny...