Jump to content
Annons

InsanelavE

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om InsanelavE

  • Födelsedag 1989-08-24

Om mig

  1. haha, skön video:D postar ett klipp från när vi lirade på bandit unsigned:) "Crunchman" här på forumet har filmat. Peace!
  2. Har haft problem med mina fingrar över ett år nu. Det bara högg till i pekfingret på en spelning i oktober 2007. jag vilade i två veckor och körde på igen, men då kom det tillbaka. blev orolig som satan och gick till vårdcentralen. men puckade som dom flesta är på vårdcentralen kollade dom knappt på fingret och skrev ut 200 tabs med diklofenak till mig utan att veta vad den egentliga orsaken var. det blev inte ett skit bättre och jag mådde bara sämre och sämre för att jag inte fick göra det jag älskade mest av allt. så jag bestämde mig för att spela med dom tre andra fingrarna, vilket gick bra till en början. sen efter ett rep tog jag tag i bilnycklarna och långfingret stack till som fan. det gick inte över det heller så nu hade jag bara två fungerande fingrar på vänster hand. efter 3 besök på vårdcentralen så krävde jag en bättre läkare. jag fick vänta tre veckor på att få komma in. när jag kom dit fick jag en grundlig undersökning av läkaren och remiss till blodprov, röntgen och arbetsterapeut. efter att ha vart på alla ställen kunde de fortfarande inte svara på vad som var fel. trodde nästan det var kört för alltid när en arbetskamrat tipsade om en sjukgymnast i göteborg. jag drog iväg ett mail till han och fick som svar att det lät som en typisk idrottsskada, tex att du har ont i baklåret och är häcklöpare. Det går inte att fortsätta utan att göra ngt radikalt åt det. fick ett program att följa som såg ut så här: --------------------------------------------------------------------------efter att jag fått detta svar så började jag träna mina underarmar och handleder betydligt mer än förut, och det har gett resultat. började med att spela gitarr endast 30 minuter i veckan. sen ökade jag tiden med att spela med dom fullt fungerande fingrarna lite mer. sen har jag trappat upp det tills idag. schemat funkar för mig och jag kan spela 75% av min kapacitet nu. beställde hem två st gripmasters, http://www.thomann.de/se/gripmaster.html (extra light och light), och fick dom på posten idag. tänkte att dom skulle hjälpa mig den sista biten till att bli helt bra. innan jag ens tar i en gitarr så värmer jag upp fingrarna i ca 5 min med lite töjningsövningar så jag inte förvärrar det som redan är. hoppas jag vart till någon nytta med detta! //Lave
  3. ajdå.. vet du om man kan behålla editeringen från ezdrummer och byta till Battery? /Lave
  4. hallå! har en liten fundering ifall man kan byta ut ljuden i ezdrummer mot några egna ljud? t ex om jag har samplat en egen virvel och vill ha den istället? vore fint ifall jag kunde få svar på detta och hur man bär sig åt:) /Lave
  5. tror jag fått all hjälp jag kan få nu.. ..så jag tackar för er hjälp och önskar eder en bra dag! 😆
  6. Okej. Men, är det som drloop säger att du har ett ljud för varje tonhöjd? eller har du flera tonhöjder och flera dynamiska nivåer av varje tonhöjd? jadu, jag vill bara få in lite "skräpljud" och göra typ trummor och så från det.
  7. jo, men det är så att jag måste göra "instrument" av det jag har samplat och lägga in det på keyboarden om du förstår. läraren vill att jag ska kunna göra det i exs24. du kan lägga in wav och aif i exs24 utan problem. och du även fördela dem över hela klaviaturet hur du vill och lägga in multisamplade instrument. och realese tex... gå in i edit uppe på höger på själva exs24! men om du vill skapa ett instrument hemma med dina filer i nuendo för att sen öppna i exs24 då behöver du ingen sampleeditor utan en sampler. och där skapar du ett instrument (typ på samma sätt som i exs24) och sparar sen i ett format som logic kan använda. jag känner inte kontakt men tycker att det borde vara möjligt där... ahhh, på så vis. men jag fick inte kontakt till att spara något annat än .nki filer, dvs kontakt då =/ men jag får väll leta runt lite då..
  8. jo, men det är så att jag måste göra "instrument" av det jag har samplat och lägga in det på keyboarden om du förstår. läraren vill att jag ska kunna göra det i exs24.
  9. precis.. Måste kunna öppna det i exs24 för att kursen kräver att man ska kunna logic, fast jag kör ju nuendo hemma då. Men ska testa sample converter, tack så mycket!
  10. hallå! har ett litet problem.. måste ha en sample editor som kan spara som AKAI, Soundfont, Samplecell, DLS eller Giga. detta för att exs24 i Logic bara kan öppna dom filerna. jag måste ha en sample editor som kan spara i de här filerna, så jag kan öppna mina samplingar i skolans datorer. behöver hjälp ganska snabbt så vet ni någon sample editor som kan detta så skriv! ..har prövat med Kontakt 3 /LavE
×
×
  • Skapa ny...