Jump to content
Annons

Daniel H

Medlem
  • Antal inlägg

    749
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Daniel H

  • Födelsedag 1988-08-01

Om mig

Socialt

  • Skype
    daniel@allfiske.se
  1. Är det nån som har testat nya förstärkarna från Vox, AC15VR och AC30VR? Och vad tycker ni i så fall om dem?
  2. Daniel H

    Last look at Eden

    Vill bara tips om att Europes nya singel och video finns på youtube: Jag gillade låten redan från början, men den växer för varje gång jag hör den.
  3. Daniel H

    4sound

    4sound har stängt sin webshop tillfälligt nu också.
  4. Daniel H

    4sound

    Vad har hänt med 4sound? Varför har butikerna lämnat kedjan? Enligt deras hemsida så är det bara 4 butiker i kedjan numera. Butiken här i Borlänge har gått tillbaka till att heta Musikcenter igen som de gjorde innan det blev 4sound.
  5. I videon så stod det en Orange topp med tillhörande låda. Så det är säkert något de använder. Sen tyckte jag att jag skymtade nån Marschall också.
  6. Det räcker med toneporten, iaf i hårdvaruväg. Sen måste du ha ett inspelningsprogram. När jag köpte min för nått år sedan fick jag med en mini version av Abelton Live, vet inte om de fortfarande skickar med det.
  7. Eftersom det sitter humbucker på din tele så blir det ju fel att jämföra med att de använder strator som har singelcoil mickar. Ljudet mellan en tele och en starta skiljer en del ändå, men skillnaden mellan humbucker och singelcoil är ganska stor.
  8. Jag tycker du ska ta dig en titt på Vox AD30! När jag har provat den så har jag gillat den.
  9. Ungerfär vad kostar det att få ett par in ear monitrorer formgjutna efter öronen?
  10. Vad kör du för DAW? Kör du inte sonar så är nog en MAC från Apple ett bra val. Fast de säger ju att Windows går bättre på MAC också så.
  11. Du kan få micken med Studio också: http://studio.idg.se/1.160322
  12. Ett PM till admin borde fungera. Men varför ta bort kontot? Det är väl bara att låta bli att gå in här?
  13. Gyllene Tider - Billy Han hade precis börjat prova heroin Och han skrev att hans liv var en väska man sparkar på, kastar iväg och slänger hit och dit och man öppnar den och fyller med pulver och skit
  14. Driver du många kärnkraftverk?
  15. Studio testade halsarna i något nummer för något år sedan. Om jag minns rätt så var de väldigt positiva. EDIT: Nummer 1-07 var det.
×
×
  • Skapa ny...