Jump to content
Annons

MagnusB

Medlem
  • Antal inlägg

    109
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av MagnusB

  1. skulle bli överlycklig för en invite!! pm:a mig
  2. 20khz!!!! Det heter för fan starkt inte högt!!!!! 😉
  3. Automatisk volymkontroll vore bättre. Är inte kompressor just det?
  4. har pro tools 6.7 och valde wavedriver som tillval när jag installerade kortet. Jag kan ändå inte välja mboxen som systemljud i kontrollpanelen. Laddade ner mme helper, så mp3or o sånt funkar via winamp, men det är störigt att inte kunna höra saker via flash (myspace, youtube bla.) Är det nån som varit med om liknande problem?
  5. nej nej nej!!! Ni måste sätta 5 på oss och 0 på de andra! 😆 Kolla in artiklen: Familjen anklagas för fusk i Duracelltävling http://sydsvenskan.se/nojen/article275453.ece
  6. The Dora Steins behöver din hjälp att vinna 1 miljon! Gå in på rampmusic.se och rösta! Det tar ca 30 sekunder att rösta. Vi behöver all hjälp vi kan få. lyssna på oss på rampmusic.se eller kolla in myspace.com/thedorasteins
  7. det går visst! man kan tex ladda ner dts wav filer från SR och bränna på en vanlig cdr skiva som man sedan spelar i sin dvd spelare.
  8. MagnusB

    Behringer?

    behringers 4kanaliga hörlursförstärkare mx400 för ca 180 spänn tycker jag är sjukt prisvärt.
  9. 10ms tycker iallafall jag är skitstörigt.
  10. jag har en extern hd med usb2. har spelat in 10kanaler (24bit 44.1) samtidigt utan problem till den hårddisken.
  11. på vissa mixerbord har du direkt ut på insert-jacken. har du provat det?
  12. Tycker det är enormt spännande tider vi lever i. Jag tycker att man som musiker lär sig att förändring är nödvändig för att musiken ska leva vidare, men det är jobbigt att förändra sig och det krävs mod att skapa. obs att jag i första hand pratar om musik nu.
  13. Jag tror att eftersom folk inte behöver betala för skivor längre, och musiken är så lättillgänglig, så uppskattar folk bra livemusik och kan tänka sig att betala mer för den upplevelsen.
  14. För min egen del som "livemusiker" så tror jag att det ökar mina chanser att få bättre betalt om skivindustrin går i graven.
  15. Ähh...jag frågar när jag inte vet svaret, och svarar andra när jag vet svaret. Men det är kul att det finns sådana som du som kan allt. Det är detta torg är till för. Pyttsan, jag kan inte allt-långtifrån, men jag har följt dina inlägg från scratch och anar att du endast skummar på ytan hela tiden-om du ger dig in i studiobranschen så råder jag dig till att ta detta lite mer seriöst än dessa ögonblickliga impuls-tips hit och dit, det tjänar du på i långa loppet, finns inga genvägar brukar man ju säga! vad är du för surgubbe? om du tycker han är oseriös, hur seriös är du själv när du måste sitta och kommentera det/försöka läxa upp. Har du inte bättre saker att göra med din tid? 😏
  16. http://thepiratebay.org/ är uppe igen 😏
  17. jag har också lagt märke till att det låter annorlunda efter man har bouncat ihop filerna. mixen känns lite grötigare efter "bouncningen".
  18. jag tog bort ett av stiften för strömmen till mina chassifläktar. tror det blev 7v el 5,5v istället för 12v då. blev otroligt mycket tystare. sök lite på tex google 🙂 så hittar du nog hur man gör.
  19. VARNING jag fick ett virus när jag klickade på länken till den hemsidan!
  20. MagnusB

    DC++

    dc++ är väl bara olagligt om man laddar ner olagligt material?
  21. har bara provat cm3, men det tycker jag är en grymt bra mick. har en kompis som köpte 2 st för 1600:- på nån musikaffär i göteborg. Det var iofs cm2.
×
×
  • Skapa ny...