Jump to content
Annons

pepsmann

Medlem
  • Antal inlägg

    93
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Peavey har en gammal modell typ combo i prisklassen runt 4-5000 (ny) som jag spelade på i ett pop/rockband. Den hade inbyggd dist och reverb med footswitch och disten gick att modulera till allt från garagecrunch till stenhård metaldist. Bra cleant ljud också och ok kräm. Minns inte vad modellen hette för den var inte min (stod i Studiofrämjandets lokaler i Växjö. Ring och fråga?) Jag kollade Peaveys hemsida men såg den inte där, kanske har den en ny efterföljare.
  2. pepsmann

    PEDALHÖRNAN

    Jag köpte CS100 för att fetta till min bas på vissa låtar. Som kompressor till bas får den av mig 3/10. Låter trist och omusikaliskt. Men då den kostade 220 spänn så blir slutbetyget en 5:a
  3. Hur f-n får jag en M-box att samarbeta med Foobar, VLC, Itunes, strömmande media i webläsaren osv. Måste jag ha nån bonusdrivrutin eller skit? Den funkar ju bra med PT, Nuendo och Windows Mediaspelare. Ska jag behöva slänga den i väggen??
  4. Event TR6 Låter bättre än Fostex. ESI och KRK
  5. Kör ogg, mp4/aac eller nåt annat format, låter lite bättre än mp3
  6. Kul! De kostade 1800 pix när jag köpte dem för 4 år sedan, men jag är nöjd ändå! 😲
  7. pepsmann

    Behringer

    Den är väldigt bra, har haft en själv. Mkt prisvärd VTB 1 alltså
  8. pepsmann

    Behringer

    Min erfarenhet är att de flesta behringer prylar låter illa. Jag har dock en 4-kanals hörlursförstärkare märke Behringer som jag är nöjd med, den var billig och fyller sin funktion bra, men låter inget vidare.
  9. Köpte ett matchat stereopar Oktava MK012 och upptäckte till min förvåning att de är 180 grader fasvända mot mina andra mikrofoner. Är detta ett vanligt fenomen, ett ryskt fenomen eller helt enkelt ett fabrikationsfel?
  10. pepsmann

    takt..

    Slice it up!Med hitpoints. Om du har SX
  11. pepsmann

    Monitor Switch

    Tack Claes! Mycket kompetent svar, måste jag säga!
  12. pepsmann

    Monitor Switch

    Verkar som att jag inte fattade innebörden med passiv helt och hållet. Tydligen så är den inte är passiv, precis som du sa. Jag trodde att icke passiv betydde att det satt slutsteg innan högtalarutgångarna, men nu är jag med! Förklara gärna innebörden av passiv/aktiv..
  13. pepsmann

    Monitor Switch

    Min C-control är iaf passiv... 😄
×
×
  • Skapa ny...