Jump to content
Annons

jp80x0

Medlem
  • Antal inlägg

    143
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. jp80x0

    Cubase 5.5

    Det största problemet är väl om man inte har möjlighet att köra som Admin på datorn man använder. Jag ser inga problem alls med att köra som Admin på sin privata studiodator, även om den är uppkopplad mot internet. Det är riskfritt såvida man inte installerat någon skum plugg som får för sig att skada systemet och den risken är extremt liten, även om man kör med crackade pluggar.
  2. jp80x0

    Cubase 5.5

    Vet faktiskt inte hur de har tänkt här. Det är inte speciellt uppskattat bland användarna så de släpper förhoppningsvis en fix snart.
  3. jp80x0

    Cubase 5.5

    Du måste köra Cubase som Admin för att få upp pluggar från IK Multimedia i Windows 7.
  4. jp80x0

    Cubase 5.5

    För Er som har problem med vissa pluggar i Cubase 5.5 och kör Windows 7, kör Cubase som Administrator. Högerklicka och välj "Run as administrator" eller högerklicka och välj "Properties", där ska det finnas en flik som heter "Compatibility" som innehåller en checkbox som heter "Run this program as an administrator", för att alltid köra Cubase som admin.
  5. jp80x0

    prao?

    Tyvärr inte, men jag önskar dig lycka till i ditt sökande! 😄
  6. jp80x0

    prao?

    Hör du killen, räcker det inte med en tråd? ☺️
  7. Trist att mjukvaran inte emulerar känslan av att skruva på rattar... Riktigt fin uppsättning måste jag säga! ☺️
  8. Uppgradering är värdelöst, köp fullversion. Du kan inte använda en upgradering för att göra en "fresh install". Du kan bara använda din windowslicens på en dator, eftersom den använder bland annat hårdvaran för att generera en ID-kod för att förhindra att piratkopiering. Om du köper en uppgradering ändå, och köper en dator som redan har en windowsversion installerad, så kan du använda uppgraderingen; men du måste ringa Microsoft och berätta att du bytt ut alla datorkomponenter och be dem att göra en manuell aktivering.
  9. 5 ms @ 256 samples, 2 ms med 64 samples. ESI Juli@ (PCI) tillsammans med AMD Athlon 64 x2 +4400, 2 gig ram, Windows 7 64-bit, Cubase 5 32-bit.
  10. Låt oss nu inte gnälla på hans val av AMD, gjort är gjort och det är ju ingen idé att göra detta till en Intel vs AMD-tråd. Har du några tunga effekter utöver guitar rig på spåret (t.ex reverb?), eller har guitar rig kanske inbyggda effekter som är tungdrivna? Rätta mig gärna om jag har fel, men CPU:n får väl jobba hårdare ju lägre buffertstorlek du har? Har du de nyaste (eller de korrekta) drivrutinerna till ditt ljudkort? Har du råkat avaktivera Multi Processing-inställningen i Cubase? Har du optimerat ditt operativsystem för musikproduktion?
  11. Ian Carey (känd electro/houseartist) använder Behringer Truth 3010, ser det ut som om man kollar på hans instruktionsvideo. Hans mixar låter väldigt långt ifrån dåligt. ☺️
  12. http://www.youtube.com/watch?v=w-d8-t3W6Ac Kultrulle med Arnold.
×
×
  • Skapa ny...