Jump to content
Annons

Sockerbeat

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tjo! Tack allihopa för tips o.s.v 🙂 känenr att jag iaf har få¨tt till lite bättre ljud nu 😑 Hör gärna och SÄG VAD NI TYCKER OCH GE TIPS! Länk på nya mixen!: NYA MIXEN!!! med intro
  2. haha okok 😆 ahh ska försöka ordna detta 🙂
  3. Ok tack för hjälpen, håller med låter åt Hvete men får sänka disten och spela in på nytt imorrn! Go natt"
  4. Hej! Har hållt på nu ett tag med att mixa mina gitarrer men de låter alldeles för krassligt tkr jag :/ spelade in gitarren genom min "Peavey Valve King" topp! Så jag undrar hur får man den där goa mixen på ett par tunga metal gitarrer man kan säga gitarrer som: Dead By April As I Lay Dying The Devil Wears Prada A Day To Remember Väldigt tacksam för hjälp! 😳 HÄR ÄR NYTT TEST! =D NYA MIXEN PÅ LÅTEN!
  5. Men finns de inget annat sätt att ordna latencyn på denna mixern? :/
  6. Hej!! Jag har väldiga problem med min latency! Jag använder mig av "Cubase 5" funkar bra! Jag hade ett Lexicon ljudkort en gång men det pajjade 🥰 Så jag har nu ordnat ett mixerbord! Så jag kopplar in mixerbordets "tape out" i mickingången på min dator! (1vit och 1 röd sladd topp till mixerbordet och en vanlig data mick utgång till datorn) Men när jag spelar in så blir det rätt mycket latency ☺️ jag hoppas någon här kan hjälpa mig!
×
×
  • Skapa ny...