Jump to content

DanceMannen

Medlem
 • Posts

  357
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutralt

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Göteborg
 • Intressen
  Gillar det flesta musikstilar, så länge det svänger. Producerar framförallt house och en del chill-out/ambient.

My music online

 1. Ja, EMI är en Channel Strip. Verkar väldigt trevlig:) Dock kommer jag nog köra på Aphex, tror jag har mer nytta av den. Tack för feedback!
 2. Skulle t ex Sonnox Inflator vara i jämrförelse med Aphex? Båda är ju typ Exciters.
 3. Hej Båda produkterna är nedsatta på Waves.com. Jag vet att det är helt olika produkter och kan se nytta av båda, men kan inte bestämma mig för vilken jag ska köpa. Aphex Vintage Aural Exciter ingår i både Dave Audé och Dave Clarks Waves bundles, så antar att det är uppskattar produkten. Å andra sidan så är hårdvaran av EMI TG§12345 använd för både Beatles och Pink Floyd, så ... Jag pysslar med elektronisk musik, kör Sonar X3. Förstår att det "beror på", men om ni skulle rekommendera en av dessa, vilken, och varför? Tack!
 4. Vet inte om det var nått strul på ovanstående, men denna funkar https://www.soundtoys.com/sxsw2014/&rc=342-1883-846
 5. Rea på Waves.com för $39. Fortfarande en bra plugg? Användbar? Jag har annars Waves CLA2A, RCompressor, C6. Även PSP Mix Pack, Izotope Nectar Elements, Cakewalk VX-64 Vocal strip Samt Blue Tube bundle från Nomad Factory som ingår i Sonar X3 Soundtoys Native plugins också Vad sägs?
 6. Jag har en MB och är grymt nöjd. Kolla in en kille här som kör MB tlll ambient
 7. Värt att kolla in om ni inte funderat på Sonar förut:) http://www.musictech.net/2013/10/sonar-x3-review/
 8. + 1. Svinnöjd:) Dock så ställer Windows 8.1 till det rejäkt med 3:e parts pluggar, t ex Addictive Drums, och Pro Channel. Men det verkar vara ett Windows problem....
 9. Jahaja, då undrar man ju hur framtiden för Cakewalk och Sonar tar vägen liksom.... Gibson köper tydligen (Letter of Intent) i o f s, men ändå.... http://www.cakewalk.com/Press/release.aspx/Gibson-Brands-Announces-Intention-to-Acquire-Cakewalk-Inc Några funderingar kring detta?
 10. Ja, var billigare på Svalander. Fanns lite olika typer också. Inga jättepengar, men ändå.
 11. EDIT Hittade själv. Svalanders t ex. ------------------------------------- Tja Har en mängd massa vinyl 12¨ som har stått i källaren rätt länge. Tänkte ta ett ryck och tvätta rent dem som inte stått i case och samtidigt passa på att byta insidefodral, då det är väldigt skitiga. Jag vet att det ska gå att få tag på typ 100 i paket nånstans med nya. Nån som vet var man kan köpa? PS - också gärna tips på hur man gör rent gamla vinyl på bra sätt. Det där med trälim som man sett några gör på YouTube, tar alldeles för lång tid... Tack
 12. Kanske blir en sån här i alla fall:) http://www.thomann.de/se/sm_pro_audio_mpatch_2.htm Men då kan jag ju säkert sälja denna, finns väl knappast behov av båda... http://www.thomann.de/se/sm_pro_audio_nano_patch_plus_silber.htm
 13. Ser ju i o f s rätt smidigt ut, men lite dyrare än jag tänkt mig. Man borde väl kunna skicka signalen "på/av" via CueMix-FX eller liknande tänker jag?
 14. Hej Jag använder ett MOTU MK3 Hybrid som ljudkort med ett par studio monitors (Yamaha HS50). So far so good! Jag skulle dock vilja ansluta ett par vanliga "Hi-Fi" högtalare för att använda som referens till studiomonitorerna. Med andra ord att på ett hyfsat enkelt sätt switcha mellan studio & Hi-Fi när jag kollar mixen. Jag är dock helt värdelös på hur jag ska koppla samman, och vilka ändringar jag behöver göra för att få det att funka. Tacksam för lite hjälp Nuvarande set-up 1. Jag har kopplat samman MOTUs Main Out med mina studio monitorer. 2. Jag har kopplat samman MOTUs Analog Out 1/2 med audiokabel till Hi-Fi:s högtalarnas ingång (aktiva) 3. Jag har checkat i "Main Out" och "Analog 1/2" under Output drivers in Sonar X2 Vad gör jag nu? Jag får ljud via studio monitorerna, men inte från Hi-Fi högtalarna. Hur går jag vidare? Nån routing i Sonar eller CueMix-FX (MOTUs mixer program) Tack
 15. Kan bara säga att de låter väldigt bra, men skulle inte själv använda dem inte som studiolurar. Bra för tungt tryck i basen, och som iPod lurar. För egen del kör jag mina beprövade AKG S240;)
×
×
 • Create New...