Jump to content

Paarse

Medlem
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About Paarse

 • Rank
  Med i gänget
 1. Tittade just in på Studio-forumet efter flera månader, till och med års uppehåll (även om jag aldrig varit riktigt aktiv). Tycker absolut om idén eftersom jag behöver någon slags deadline eller tydlig motivation för att göra klart grejer, jag skulle gilla om det var något lite mer strikt, så man faktiskt blir lite pressad. Inte att det är kortare tid eller att det är en viss musikstil, men kanske någon lite mer gemensam nämnare som gör det hela lite klurigare? Bara en tanke från min sida, vi får se om jag deltar i slutändan men det vore såklart väldigt kul, även om jag vet att jag kommer hamna sist med några ynka hundra femtio spelningar efter vännerna glömt bort att streama och tröttnat på mitt tjat om det .
 2. Titel: New Location Av: Paarse Uppladdad: 19 aug 2013 Kategori: Elektroniskt/dans Kommande singel från kommande debutalbumet Once in a Blue Moon. Kritik? Klicka här för att ladda ner filen
 3. Titel: New Location Av: Paarse Uppladdad: 18 aug 2013 Kategori: Elektroniskt/dans Jag släpper den 4 september mitt band Paarse Paraplu's 12" debutalbum Once in a Blue Moon och strax innan dess släpper jag singeln New Location. Skulle vara intressant med lite låtkritik på låten! Klicka här för att ladda ner filen
 4. Version Original

  27 downloads

  Kommande singel från kommande debutalbumet Once in a Blue Moon. Kritik?
 5. Version Original

  20 downloads

  Jag släpper den 4 september mitt band Paarse Paraplu's 12" debutalbum Once in a Blue Moon och strax innan dess släpper jag singeln New Location. Skulle vara intressant med lite låtkritik på låten!
 6. Är det verkligen ingen som vill remixa min låt New Location? Gjorde en full-version med lite "promotional copy"-klipp i låten istället.. Ja jag är paranoid. . https://dl.dropboxusercontent.com/u/44304473/Music/Demo/NewLocationPromotionalCopy.mp3 Kan gärna tänka mig "byta" remix ifall ni har en låt som jag känner jag i alla fall kan göra någonting med, tycker jag blivit rätt hyfsad på remixa faktiskt. Exempelvis såhär kan det låta: CliffLight - Smokeshow (Paarse Paraplu Remix) https://dl.dropboxusercontent.com/u/44304473/Music/Remixes/Smokeshow%20%28Paarse%20Paraplu%20Remix%29.mp3 eller Neverdies - Miss U (Paarse Paraplu) https://dl.dropboxusercontent.com/u/44304473/Music/Remixes/Miss%20U%20%28Paarse%20Paraplu%20Remix%29.mp3 Se så nu, någon borde väl tycka det låter som något dom vill testa att pilla på iaf? Trevlig Helg!
 7. Eftersom jag vill släppa hela låten offentligt när jag släpper singeln. Men du kan få höra hela låten i PM om du vill (gäller så klart alla andra med).
 8. Snabb du var . Märkte det så gjorde om och nu ska den fungera!
 9. Paarse Paraplu skulle väldigt gärna bli remixade. Vi vill vara lite hemliga med låten så det här är bara ett kort klipp. https://dl.dropboxusercontent.com/u/44304473/Music/NewLocation_ShortClip.mp3 Gillar ni det ni hör och vill försöka er på någonting eller i alla fall lyssna på låten i sin helhet? Skriv till mig här eller maila oss på contact (at) paarseparaplu.com så får ni alla spåren till låten separat! Vi kommer väldigt snart släppa vårt debutalbum men innan dess ska låten som klippet är ifrån släppas som singel med ett par remixar tänkte vi och det vore riktigt kul om vi gillar någon av era remixar och vi och ni vill ha med den på singeln. Kan endast erbjuda en symbolisk summa runt 100 kr som betalning dock. Om vi inte skulle välja att ha med den på singeln skulle ni ändå så klart få lägga upp den på youtube såklart, fast EFTER singeln är släppt . Ska ta mig en titt i den här tråden och se om det finns någonting spännande jag vill testa att remixa också, ha det gott allihoppa!
 10. Jo så klart det gjorde jag när jag började research:a det här men det skiljde lite på olika skivor och jag kände mig lite osäker på vad man enbart satte på och vad man måste göra för någonting mer än bara ha med på skivan (exempelvis NCB, fast jag tänker strunta i NCB detta släpp och på mitt förra släpp missade jag helt att det fanns en logga för det). Dessutom så tänkte jag just när man släpper själv, om man spelat in mycket hemma hos sig själv så vore det intressant att se vad folk skrivit "recorded by * at *". Mer saker jag kommer på som man brukar skriva är katalognummer. Brukar man skriva "All rights reserved" även om man har © och (p)?
 11. Jag har spenderat lite tid med att leta efter vad som ska stå på skivan och dess omslag och vad det står för när man ger ut sin skiva själv. Jag har hittat en del information kring det men jag känner mig inte helt säker på att jag har full koll så därför tänkte jag kolla med er. Jag hade tänkt bidra med det jag har kommit fram till men just nu har jag lite bråttom men återkommer till tråden så fort jag har tid men jag hoppas ändå att någon ska ha bidragit med lite klarhet tills dess. Det är främst vinyl jag tänker på men varför inte täcka in CD när vi ändå är igång.
 12. Vi är faktiskt bara 3 i bandet och trummorna kommer från backtracksen. Vi hade inte tänkt ta med oss mixern utan bara försöka få ett bra ljud i repan som vi hoppas blir rätt så likt ljudet på scenen. Anledningen till att vi funderar på fler monitorer var att vi tänkte att exempelvis bassynten och bastrumman kanske kommer bråka om att höras och det därför kunde vara bra med en extra trummonitor. Som vi kör idag är det väldigt mycket så att trummorna sällan hörs tillräckligt. Riktigt intressant att läsa om hur du gjort och dina tips, dom har verkligen varit värdefulla! Får se exakt hur vi gör sedan när vi pratat ihop oss!
 13. Jo jag förstår att det låter så typiskt att man vill ha någonting "billigt och ordentligt". Men det där tycker jag var ett riktigt bra tips! Funderar lite på att välja den här mixern istället: http://www.thomann.de/se/behringer_xenyx_x1832_usb.htm På grund av att den andra gav mig lite känslan av att den troligtvis var påväg att bli tagen ur produktion och att 1832 kändes lite mindre men ändå tillräcklig (för visst kan man få in mer kanaler utöver dom 6 mic inputs som finns? exempelvis genom dom 4 stereo inputs?) Kanske bäst att vänta tills 1 oktober då Thomann säger sig få in 2442 igen. Vore det också kanske idé att köpa två (eller kanske 3) stycken MA120 MKII (som du länkade) och en sån här: http://www.thomann.de/se/the_box_ma150.htm ?
 14. Det verkar som vi kommer vilja satsa på något annat än hörlurar. Vad för billiga mixerbord (behöver bara vara riktigt basic egentligen, 8 kanaler, fast en EQ för att fixa plats för alla ljuden vore ju exempelvis bra och dylika funktioner) skulle ni rekommendera? Behöver man någonting mer än just mixerbordet + monitorer? Vad för billiga monitorer skulle ni rekommendera (allt som allt ska helst gå på under 9000)?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.