Jump to content
Annons

Mollyplugg

Medlem
  • Antal inlägg

    28
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jo, tack men jag har ju tom formaterat o ominstallerat hela win 7 där Asio4all ska funka? DirectX Full Duplex Driver var den Asion som funkade hjälpligt senast, men hittar ingen bra plats för download?
  2. Tack, men har prövat några olika Asio drivers, senast Asio4all och alla sätt att få den o funka på Youtube... Finns det annat ställe att se/ändra inställningar förutom i Cubase LE4s Device setup o VST Connections? Nåt annat som ska ändras?
  3. Har noga installerat CubaseLE4med alla drivrutiner ochuppdateringar, + minZoomH4 och programvara med ASIO från deras hemsida. T o m formaterat o ominstallerat Windows7 som jag använder. Får ändå ErrorCode o playback failed som på bilden. Vad är fel och hur fixar jag det?
  4. Ingen som vet varför det är tyst o hur jag får min Zoom H4 och dess ljudkort som fungerande ASIO?
  5. Tänkte väl det. Testade också först att använda min Zoom H4 och dess ljudkort som ASIO, men då blir det helt tyst. Vilka inställningar ska till för att det ska bli ljud, nån specialare i Win 7?
  6. Hej, vad tror ni om det här då: får helikopter-knaster från mitt Le4 som jag nu installerat på Win 7. Ominstallerat o uppdaterat, ändå samma sak. Lite latency också, men Buffer-sizen går inte att sänka mer än till 512. Skickar med lite bilder på dem olika inställningarna, förslag till ändringar är välkomna...
  7. Tack för svar. Kör för närvarnade LE som kom med inköpt H4-porta.
  8. Mollyplugg

    LE eller AI?

    Verkar som det är mitt ljudkort som strular med både SX 2 o vid uppdateringar. Behöver samtidigt en porta o kollat lite på den här Yamaha Pocketrak 2G, då får man med Cubase AI. Budget o nerbyte visserligen men då ska man väl kunna använda portan som ljudkort? Har kanske inte så höga krav på Cubase egentligen, LE är en annan krympt version. Vilken är bäst, LE eller AI?
  9. Tack för svar. Fast mina pengar i det här ligger ändå på nån konflikt mellan gammalt M-audio-kort o nyare versioner av Cubase. Dess version 2.0 funkar men inte 3.0... O när jag vill uppdatera ljudkortet på mitt XP med en fil gjord för XP så säger programmet att jag har fel operativsystem...
  10. Mollyplugg

    Inget ljud i SX 3

    Har ominstallerat, kopplat om på nytt bord osv men fortfarande inget ljud i mitt SX 3, bara mono inputs. Emellanåt hittar inte mitt M-Audio Audiophile usb ASIOn, ibland släpper ljudkortet också bara ifrån sig burkiga o distade ljud. Inte heller vill det ta emot uppdateringar, ett problem i sig där jag gärna lyssnar på tips. Tycker ändå trots fem år på nacken att kortet borde funka med SX 3, eller? Nåt i device setup jag missat eller ska kolla?
  11. Alltså, missförstå mig rätt. Förstår ju att utvecklingen går till det bättre på 10 år, men vilka detaljer är det som jobbas med o ska låta bättre? Hör olika klang o djup när jag jämför mitt gamla o nya men inte så jag förundras över ett deceniums utveckling av mixerbord...
  12. Tack för hjälpen ovan. Tog hela dan men nu har jag fått igång grejerna, o felet hängde inte på mig. Gjorde rätt från början men bytte ut sladdar, putsade kontakter, ominstallerade ljudkort o hade mig, o där nånstans lossnade det. Men nya lösningar nya problem. Trodde ju det var gamla mixerbordet som strulade men det funkar nog perfekt än. Snarare är det nog ljudkortet (M-Audio Audiophile) som hänger upp sig emellanåt o släpper bara igenom burkiga o distade ljud, o det vill inte ta emot uppdaterade drivrutiner. Tips? O sen utvecklingen dem senaste 10 åren på Behringerbord? Värt o köra vidare på ett tolvkanalers 10 år gammalt Behringer-bord eller vad är det egentligen som är förbättrat på dem senare?
  13. Ska ha mixerbordet kopplat för att spela in i datorn. Sen på mitt gamla Behringer-bord hade jag också stereon inkopplad med två telepluggar så man kunde lyssna på ljud ut från alltihop - vill ha det nu också. O likaså pianot med två telepluggar på en kanal. Borde ju vara enkelt, men uppenbarligen är det nåt jag kopplat fel även om jag tog hjälp av manualen: http://www.behringer.com/02_products/prodd...FX&type=310 Förresten tele- och rca-inputsen på ljudkortet gör väl exakt samma sak, bara olika koppling? Nåja, visa mig gärna på bifogad bild. Lägsta siffrorna o bokstäverna borde räcka, kombinera dem gärna...
  14. Skulle koppla in ett nytt mixerbord till ljudkortet idag men inget ljud. Novis på dem här grejerna så jag måste höra lite om kopplingarna: rött till rött o svart till vitt, out till in o tvärtom på rca-kopplingarna i bild. Så långt är jag väl rätt? Sen telepluggarna - har pianot inkopplat på en kanal men var kopplar jag in min förstärkare? Extra god jul till den som hjälper mig!
  15. Du förstod rätt. Har alltså mitt piano vinkelrätt från skrivbordet med dataskärmen. Vill ha det möblerat så. Satt först o fick vrida huvudet varenda gång jag jobbade i Cubase. Sen satte jag på pianot min bärbara - som började sega o nu stod jag alltså inför att köpa en ny bärbar eller en ny skärm o koppla till. Valde det senare förra veckan, mest för att jag ev ska ha dubbla skärmar framöver och att en bärbar låter så mycket mer när man sitter där o vill koncentrera sig på musiken... Men det var intressant vad du sa om DAW-fjärrkontroller, fick ingen träff på det så berätta gärna mer.
×
×
  • Skapa ny...