Jump to content
Annons

Jajje

Medlem
  • Antal inlägg

    85
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Jajje

  • Födelsedag 1989-11-03

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Hjo

Min musik online

  1. Thunderbolt är jag lite osäker på men via DisplayPort fungerar det bra då du kan köra iMacen som Target display. http://support.apple.com/kb/HT3924?viewlocale=sv_SE&locale=sv_SE
  2. Ser nu att det finns tre tjänster uppe relaterat till ljudteknik/inspelning. Jag kan mixa din låt och garantera ett helt okej demoresultat för 100 kr Jag kan mixa din låt och garantera ett semi-proffesionellt resultat för 500 kr samt Jag kan skriva musik till din film eller webbsida. för 300 kr Funderar på om jag ska slänga upp en tjänst där jag erbjuder något specifikt tricks i Logic 9. Någon som har något roligt förslag? Blev sjukt pepp på det här:D
  3. Ja, jag tycker det med. Gäller bara att komma på något riktigt bra att sälja.
  4. Rätt klockren;D Lär ju vara ett antal högstadieelever som köper den:) Helt klart en unik idé och enligt de på facebook så släppte de sidan idag så det verkar ju helt klart lovande. Men man vet ju aldrig. Tror jag ska slänga upp en annons och testa i alla fall. Är ju gratis att prova.
  5. Haha ja, något i den stilen kanske:) Men så länge de köper mina tjänster så är jag nöjd.
  6. Fick ett tips idag på Facebook om en nylanserad sida där man kan sälja samt köpa tjänster i princip vilken kategori som helst. Då ett av mina största intressen är just musik/inspelning/ljudteknik så tyckte jag den sidan verkade vara ett perfekt forum för mig att försöka få lite jobb. Hade tänkt mig att kanske sälja mastering, mixning, skrivna låtar, köra live-ljud etc. Någon som har hört talas om denna sida? Den verkar jävligt seriös och sidan ser snygg ut. Vad tror ni? Länk till sidan 50lappen.se Tack på förhand.
  7. Fan, sångaren är brutalt lik Nikola Sarcevic(Millencolin sångaren för de som inte vet).
  8. Jajje

    Automatisera pitch

    Jag tror jag vet vad du är ute efter. Kolla in den här videon så blir du nog nöjd:)
  9. Skrev i fel tråd: / Sorry.
  10. Varför alla dessa moralbögar!? Säkert 95% av er laddar hem mjukvara, musik m.m men här på forumet håller ni tyst om det för att verka duktiga?:/ Och vart bryter han mot lagen? Nu vill jag inte diskutera detta i Olofs tråd då denna är till för att diskutera hans tutorials men ett svar ser jag gärna fram emot.
  11. Grymt bra initiativ! Ska kika igenom filmerna och sedan slänga in en kommentar! EDIT: Diggar att du kör Hackintosh! Kör själv det dock 10.5.6! Funkar klockrent med Logic 9. Hoppas att fler och fler börjar köra det så Apple fattar att man ska släppa OSX/Logic till PC.
  12. Jag säger bara AMD/ATI Gigabyte HD4850 Silent. Kör själv med ett sådant och det är grymt! Bästa "bang for the buck" kortet, sjukt prisvärt. Och det har passiv kylning så det är knäpptyst. Funkar även till Hackintosch men om man är en cubasenörd så ska man hålla sig till windows!
  13. Sjukt prisvärd skärm! Kör på en likadan jag själv. Visst, det är ingen skärm för bildbehandling men till DAW's räcker den gott och väl.
×
×
  • Skapa ny...