Jump to content
Annons

olofd86

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

Senaste profilbesökare

1 113 profilvisningar
  1. Ja, alla kanaler måste vara kopplade till samma output eftersom det är den stereokanalen som mixas ner. (Stereo är bara 2 kanaler) Man har fler outputs för att kunna skicka ut instrument på andra utgång på ditt ljudkort. t.e.x. om du skall skicka trummorna genom en kompressor, eller om du summerar med ett riktigt mixerbord. Varför vill du skicka trummorna till en egen output? skicka dom till en bus istället (subgrupp som sen är kopplad till output 1-2) //Olof
  2. Ge gärna input på vad ni vill se i kommande episoder!
  3. Vad är det för pluggar du försöker lägga till. Du har rätt folder (components) men det som skall ligga där är just en .component fil. De flesta pluggar du köper kommer med installationsfiler så att du inte behöver lägga till dem själv dock och när en plugin är tillagd så kommmer den att först scannas av logic innan den är tillgänglig bland dina plugins. De flesta plugins till logic är i AU format (AudioUnit) och har som sagt filändelse .component.
  4. Tack för responsen. Ja, jag använder osx86 i videon. Inget jag är stolt över, men det är lika bra att vara ärlig. Skall köpa en Mac Pro igen när plånboken är full.. Jag hoppas som andra att diskussionen kan kretsa kring videon och inte om moraliska ståndpunkter där vi alla tar vår beslut. Kom gärna med förslag som sagt!
  5. Hej! Hade inget för mig idag så jag började på en videotutorial av Musikptoduktion generellt med hjälp av logic på 9. Hoppas ni kommer gilla det. KOM IHÅG ATT SE FILMERNA I FULLSKÄRMSLÄGE OCH MED "HD" PÅSLAGET ANNARS KAN DET BLI GRYNIGT OCH OKLART KAPITEL 1, Introduktion KAPITEL 2, Grunderna i Logic pro (Du måste slå på HD kvalité efter varje Delbyte) KAPITEL 3, En projektöversikt KAPITEL 4, En låt från scratch KAPITEL 5, Mixning SPECIALEPISODER: LADDA NER FILMERNA HÄR!
×
×
  • Skapa ny...