Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden 2022 (alias Längstah)


Dark Of Light

Recommended Posts

Annons

Skickade just ett mail när jag var arg. Kan ha kostat mig 2000kr insåg jag. Borde nog svarat att inte ville betala något alls och argumenterat för att de skulle återbetala allt jag betalat till ett skitföretag. 

För dessa rader kan väl inte få dem att själva komma till samma slutsats? 

"Kan gå med på att betala 2000kr, men då ser JAG mellan fingrarna på att ni har falskmarknadsförning, vilseledandeinformation på er hemsida som du är medveten om och erkänt är ett problem, ni väntade ett år med att försöka hjälpa till med att fixa problemet, ni lät mig inte veta om ett eventuellt problem som ni kände till trotts att jag försökt få hjälp ett flertal gånger, att du hade mage att ifrågasätta mig när jag försökte tala om för dig att jag var sjuk och ville avsluta samtalet. 

Jag tycker nog snarare att vi borde vara kvitt då eran service och bemötande varit under all kritik. Hur har erat företag det med ekonomin om ni måste kräva mig på 2000kr, verkar ju snålt men OK. Om inte annat så är det värt det för att slippa ha mer med er att göra. Jag kan gå med på 2000kr, när och hur återbetalas resten? 

Link to comment
Dela på andra sajter

13 minuter sedan sa slejnard:

Ojdå. Skriv att du bestrider avtalet! 

Men å andra sidan så skulle det betyda att jag bara "hyrt" en elcykel för 2000kr förra året. Så det är egentligen inte så dyrt. Jag har ju använt den ganska så flitigt och lätt kört över 100mil, så att inte betala 2000kr för det kanske vore snålt av mig, eller? 🤔😳

Deras tidigare bud var att de skulle skicka en helt ny cykel med en liten uppgradering av bakväxeln som kompensation, helt utan kostnad för mig. Men när jag blev sjuk och insåg att jag inte skulle kunna ta emot den och skicka tillbaks den gamla så bad jag att få häva köpet helt i stället. De ville då göra avdrag för att cykeln var så mycket använd, men jag ville ha kompensation för att deras service och bemötande var så otrevligt. Tror att 2000kr är lägre än avdraget för slitage skulle vara. Pratade med Hallå Konsument och tyckte jag skulle påtala att en del av den konflikten vi hade var ett ärende för Allmänna reklamationsnämnden, som ju kommer med rekommendationer till företagen, medans andra delar skulle varit mål för konsumentverket som ju är lagbindande domslut, om jag förstod det rätt.  

Redigerat av -k9-
Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...