Jump to content
slejnard

Shape up your lonely days (feedback)

Recommended Posts

Hello fellow studioaner!

Jobbar på med en ny nygammal låt som jag gärna tar feedback på arr, framförande, ljudbild och allt möjligt annat innan jag tar den vidare.
Hur låter det?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Riktigt skön låt! Bra dynamik, med lugnare partier och sedan mer intensitet. Skulle vilja ha mer smack i trummorna. Fram med virveln lite och mer presence överlag. Kicken känns lite boxig. Gitarren till vänster låter lite vass ibland. Gillar den distade basen, men den kunde få lite mer botten. Känns som det finns utrymme för körer också, som du brukar göra. I övrigt skulle jag inte ändra nånting. En av dina bästa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej slejnard!

Hade tänkt skriva lite tidigare än väntat då jag lyssnade på låten i bilen igår. Nu lyssnar jag i lurarna hemma och måste säga att det låter grymt jävla bra, närheten är fenomenal, speciellt jämfört mot hur det lät i bilen. Det lät givetvis bra där också, men inte alls samma närhet och känsla som jag upplever nu när jag lyssnar i lurarna. Top Notch

  • Tack! 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tack soloNo1! Vad kul att höra. Har gjort några slutliga små justeringar på inrådan och har denna gång tänkt släppa via en väns bolag som även ska mastra den. Blir spännande att höra om det kan lyfta den ett snäpp ytterligare :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.