Jump to content
Annons

Den allmänna snacktråden, 2017 (alias Längstah)


CHAE

Recommended Posts

Annons

Kaffet och snön. Men det kanske var att ta i. Blev betydligt ljusare till sinne när jag såg att hjonbidraget kommit redan idag och inte på måndag när det skulle komma., Det måste firas, men hur?

Bullens pilsnerkorv och en kasse från noggrant valt bolag?

Link to comment
Dela på andra sajter

Jag läser ikapp om det inte var uppenbart...

Såg just reklamen här intill... "Senior .NET-utvecklare till Hi5 i Umeå". Jupp, sök nu för faen ni seniora utvecklare så bjuder jag på första kaffekoppen den första arbetsdagen. Sen att kaffet är gratis alla arbetsdagar kan jag berätta 2-3 månader senare.

Link to comment
Dela på andra sajter

Det får man hoppas. Förra året var jag sjuk mer än två månader i början av året. Hellre vegan än kannibal. Tror jag.

Jag var vegan i typ 9 år eller nåt sånt... Numera äter jag bara sånt som fått sätta livet till. Har det också fått lida så är det extra gott!

Link to comment
Dela på andra sajter

Vad avnjuter dou för nån virre nurå? Haru nån favorit?

Tackar som frågar kompis. Just nu dricker jag en 15 årig Bowmore, rökigt o gött. Favorit..? Har liksom lämnat virre träsket för några år sedan. Länsade min mors barskåp härom sistens och där hittades en 12 årig Shivas Regal samt en enklare Famous Groose som jag också varit på idag. Har nog ingen favorit virre just nu.

Har gått över till cognac, Remy Marten, Larsen V.S.O.P eller Single Crü de Cognac XO och Renault Carte Noir är väl favvona där och egentligen har jag gått över tilll rom nu så jag säger väl en Solera XM QRM en söt och lättspydd (drucken) rom. Men det är nästan all rom så sött det är. ☺️

VM-match i damboxning i tv3 22.00.

Det kanske man ska ge en chans?

Link to comment
Dela på andra sajter

Haha...hur kommer det sig? Att du ändrade dig så radikalt?

Ptja, jag gick från att vara student till att bli lagerarbetare. Tydligen krävde min kropp lite mer energi än vad 40 tallrikar <valfri grönsakskompott> kunde erbjuda. Just biten av lidande var kanske inte helt seriös dock... 😛

Nu mera är jag IT-konsult och borde rimligen kunna återgå till vegandieten...

Link to comment
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för fler svar.

×
×
  • Skapa ny...