Jump to content
Annons

Logic Pro X i Mavericks laggar när man zoomar osv...


Mr Keys

Recommended Posts

Sitter med en ny laptop, och allt funkar prima, bortsett från att logic pro x blir jävligt segjobbat när man lastat in några audiospår.

Själva Ui-t laggar ganska ordentligt när man kommer upp i över 20 audiospår typ. Zooma, scrolla höger/vänster, markera flera kanaler i mixfönstret osv blir sjukt segt.

Sitter med Macbook pro (late 2013) 2,3gHz, 16gb minne, ssd disk samt dGpu, så det kan ju knappast vara datorn som är seg. Skulle det vara grafiskt tungt borde ju helt enkelt dgpu'n hugga in och fixa det, möjligtvis på beskotnad av att fläkten måste jobba lite mera.

läser om flera som har liknande problem med diverse olika datorer, men de flesta trådar handlar om hur laggigt logic pro 9 tydligen var. Logic pro 8, som vi kör i studion på en Mac Pro late 2009 (som benchmark-mässigt presterar sämre en min laptop) flyter på hur mjukt som helst. någon här inne som upplever detta? vet vad det beror på?

något så enkelt som att ändra storleken på logic-fönstret för att kanske komma åt en audiofil som ligger på skrivbordet bakom går helt absurt hackigt och långsamt.

Redigerat av Mr Keys
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Jo, det laggar grafiskt. Men se till att du har senaste Logic installerat. Senaste rensade bort mkt lagg. Dock så är det inte helt felfritt än.

Det är Logic själv som är boven i dramat. Hoppas på snart mer uppdateringar. 10.0.5 var en rejäl uppdatering som oxå är den senaste. Men det behöver komma en 10.1.0 som en gigantisk buggfix.

Link to comment
Dela på andra sajter

Har 10.0.5, men om det är bättre nu än i tidigare så finns det ju hopp om fortsatt förbättrad prestanda. 🙂

Det måste gått riktigt jävla trögt innan senaste uppdateringen by the way....

satt och jobbade med studiodatorn igår(gammal mac pro från 2009 med os 10.5 och logic pro 8), parallellt med den bärbara, och studiodatorn flöt ju på som en dröm när man scrollade och zoomade osv....

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...