Jump to content
Annons

Så fixar du kass virvel i mix med dynamisk EQ


HoboRec

574 views

För ett tag sedan spelade jag in ett band som heter Dead Sleep från Malmö. Jag tyckte att jag fick bra signaler in på allt och vi körde på med inspelningen. Inte förrän nu när allt är klart och jag ska börja mixa upptäckte jag att virveln har en riktigt irriterande ton som ringer. Nu när jag väl hört det så är det hur tydligt som helst och jag förstår inte hur jag kunde missa det vid inspelningen. Som tur är finns det ändlöst med verktyg att fixa alla möjliga tänkbara problem. Och jag som gärna undviker att använda triggning och samplingar på trummor tänkte försöka ge mig på att fixa just detta problemet i veckans video. Verktyget jag har till hands är Izotope Neutron 2 dynamiska EQ.

Ulf Blomberg
Producer & Audio engineer
+46709184758 | www.hoborec.com

Läs mer: HoboRecs samtliga blogginlägg >

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...