Jump to content

JJMusik

Medlem
 • Content Count

  1,198
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

JJMusik last won the day on May 3 2012

JJMusik had the most liked content!

Community Reputation

12 Bra

About JJMusik

 • Rank
  Veteran

Recent Profile Visitors

9,908 profile views
 1. Tack för dina synpunkter, all kritik är god kritik! jag håller dock inte med om att sången känns otydlig.
 2. Bumpar lite då vi gjort några förändringar i mastringen och laddat upp låtarna på youtube igen.
 3. tack för dina synpunkter! har inte möjlighet att göra om videorna nu men kan ju lägga till lyrics i infofältet på youtube.
 4. tack! skulle du vilja höra basen mer som i "mid-knorr" ? eller saknar du botten från basen?
 5. Tack mixamannen! den här musikstilen brukar inte tas väl emot. Man brukar nästan få skämmas lite men vi tuffar på ändå!
 6. Tack för lyssningen! Något speciellt du reagerar på som känns skarpt/ljust?
 7. Tjo! Tänkte bjuda på lite nya alster från mitt projekt tillsammans med tre vänner "The Debate" Vi skriver låtarna tillsammans. Jag spelar gitarr, bas, programmerar trummor och mixar. Leadsångare Staffan och klaviatur Mattias. Jag lade upp en tråd för två år sen där en av låtarna figurerade (I Can't Stand...) men nu kommer den i ny tappning. Lyssna gärna och kommentera - och fråga på om allt möjligt!
 8. DieHard: jag har nu sänkt volymen på leadsången 1 db i båda låtarna. Ökat HP-filtret på sången något så att den är lite tunnare, samt ökat send till reverb och delay på sången med ca 2db. Har laddat upp nya videor på tuben och uppdaterat länkarna i tråden. Tycker du sången sitter lite bättre i mixen nu?
 9. Tack wernborg! jag är med benägen att hålla med dig. Därav har jag lagt filler-grejor i introt då jag egentligen tycker det är för långt
 10. Jag ska kika på det... de två absolut svåraste elementen i en mix är balans på leadsång och balans på bas... de två sliter jag alltid mitt hår över.
 11. tack DieHard! tycker du sången känns för hög i båda låtarna?
 12. Vill bara förmedla att jag laddat upp två nya låtar i mitt projekt M-A-D Vad som händer med dem får vi se...
 13. tack för kritiken! ja telefonrösten kan kännas lite kliché... men när allt var inspelat och klart kände jag att det blev lite för lång transportsträcka i början - behövda hända något mer mixmässigt för att hålla intresset uppe.
×
×
 • Create New...