Jump to content

MrBluesman

Medlem
 • Content Count

  736
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

MrBluesman last won the day on May 28 2019

MrBluesman had the most liked content!

Community Reputation

84 Utmärkt

1 Follower

About MrBluesman

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 10/22/1980

About me

Recent Profile Visitors

12,168 profile views
 1. Jag och Greta framför min låt "Just a little". Inga backing tracks, loopar eller pålägg.
 2. Gjorde lite konst. Hoppas ni diggar! Jag som proddat (och trummat) och gjort videon. Tvillingbrorsan har skrivit låten (samt sjunger, lirar gura och medverkar i videon).
 3. Lite nördinfo: Vi står mitt emot varandra för att bådas våra stereo-gitarr-riggar (samt allt övrigt, trummor, bas, sång etc) då blir perfekt balanserat i stereorumsmikningen (som sitter under kameran). Det är en M/S-konfiguration med två 8-or. -Lite okonventionellt, men det blir som en mid-kanal åt varje håll kan man säga; perfekt stereoåtergivning både framåt och bakåt. Tyckte det var rätt smart.
 4. Live(!)-video från studion i VR. Dra med muspekaren eller rör telefonen för att titta runt. Jag som sjunger och spelar lead-riff, samt trummar (med fötterna). Tvillingbrorsan lägger andra-gitarr, bas (oktav-effekt på guran) och pads (delay/reverb-swells), samt lite backsång. Något av en delay-fest
 5. Hör en jävla potential i det här. Rätt sångerska och topline så...
 6. Asskön låt! Gillar Bond-tema-harmisarna. Soundet känns dock rätt plastigt och programmerat (lite garageband). Om du satsar på Pet Shop Boys och lite 80-tals-hyllning så är du hemma. Jag hade personligen gärna hört den i en mer tidlös, påkostad, "riktig" kostym (där allt iaf låter som att det existerar i samma rum/värld). Sången är för torr och lite för hög, få in den i mixen (sänk lite å smeta på reverb/delay). Kicken är alldeles för långt fram i mixen och låter lite midi/trummaskin. Jag hade smetat på ordentligt med impuls-reverb (tex "Studio"-impulsen i SIR2, eller likn) på stråkarna (kanske nästan 100% wet) för att de ska hamna längre ute i rummet och därmed ge djup, samt använda ett liknande/samma reverb fast med längre predelay på sången (och lite härovar) så att det står i samma rum (fast närmre). Hade nog även sett över trumljuden och försökt få en mer akustisk känsla (inte så "trummaskinigt"). Lite synd med icke-slut (min personliga smak)... Men bra demo av en skitbra låt!
 7. Jag och brorsan har gjort några stycken åt mitt band Secret Circus. Här är den senaste. Ett collage av en massa foto vi filmat på ett drös turnéer, ihopklippt med en riggad performance-scen (som vi fick hjälp att filma, svårt att filma sig själv).
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.