Jump to content

Clockworkmusic

Medlem
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

2 Followers

About Clockworkmusic

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ciao. Finns det nån edm/house-producent i Stockholm som vill göra ett samarbete i nästa vecka? Jag blev ledig ons-söndag o vill skriva och producera en låt ihop med nån dessa dagar :-) Finns en hel del artister som söker låtar nu som vi kan pitcha till. Hör av er! :-)
 2. Mr Bluesman, om du skickar din mailadress kan du få en länk :-)
 3. Hej Grooty! Tack för ditt svar. Det finns säkert nån kundtjänst nånstans. Spotify brukar hänvisa till nåt forum tror jag. Tänkte bara att det måste ju finnas många här inne som gör samarbeten hela tiden. Så tänkte bara hur dom brukar göra. :-)
 4. Hej! Jag är låtskrivare men sjunger vissa låtar själv o vissa tar jag in folk som sjunger. Jag har en artistsida på Spotify med mig som artist. Men jag skulle ju gärna ha även dom låtar jag skrivit för andra där åxå på nåt vis, för det är ju den sidan jag länkar till när man ska visa vad man gjort osv. Och om man gör ett samarbete med en annan artist på en låt som båda sjunger o skriver 50/50 % av låten. Kan båda få ha låten på varsin artistsida då eller kan man bara släppa den på en av oss' sida? Hur gör ni?
 5. Hej! Jag söker nån att samarbeta med på nästa låt. Vill göra nåt som känns fräscht o sånt man hör på radio nu. Typ Alan Walker el liknande. Har en del texter o idéer, men vill samarbeta med nån som gjort en del Pop/house/tropical house. Gärna i Stockholm, men inget måste :-) Ser fram emot lite nya roliga samarbeten, så hör gärna av er! :-)
 6. Hej! Nån som behöver lite text o melodi? Hör av er så snackar vi lite mer :-)
 7. Hej! Vart skulle ni ha sökt praktik om ni ville bli låtskrivare? Jag ska ha praktik en längre tid men vet inte om det är en studio, ett förlag, el haka på en manager som e smartast..? Och vilka uppgifter som e lämpliga?
 8. Stockholm. Man kan ju iofs sköta mycket över nätet. Skicka gärna nåt klipp på nåt du gjort till min mail, så hörs vi där :-) Clockwork_music@hotmail.com
 9. Hej! Jag skriver låtar och sitter i studio. Saknar dock nån att skriva/jobba ihop med. Nån som kan äger kunskap i produktion åxå. Jag skriver oftast grunden själv och sen producerar och mixar i samarbete med andra. Skulle vara så schysst att ha EN person att göra de flesta projekt med. Nån man funkar bra med och där vi kompletterar varann bra. =) Just nu jobbar jag med många olika samtidigt i olika genres och det kan bli lite rörigt och stressigt. Min tanke är att man skriver och producerar ihop och sen skickar runt låtar till olika förlag och ser om dom nappar. Hör av er om ni tycker det låter kul =)
 10. Hej. Jag har svarat alla som hört av sig individuellt och det är inte bara mixning som behövs. :-)
 11. Ok. Jag skickar 2 filer till din facebooksida =)
 12. Hej! Det borde väl gå att göra som man gör när man gör film och tv med separat ljudupptagning. Att du kör studiomicen in i Cubase som vanligt och sen sätter du på kameran separat. Sen gör du bara ett snabbt ljud som är i synk i både bild och ljud innan du börjar sjunga som du sen kan klippa bort. Alltså som en klappa i film. Den använder man just för att sen kunna synka ljudet mot bilden. Så att du sen kan dra in filen från studiomicen in i filmredigeringsprogrammet, så ser du till att lägga ljudkurvan exakt där du slog klappan. Har du ingen klappa är det bara att göra ett snabbt handklapp i bild. Ett annat sätt är att synka tidkoder i realtid, fast det vet jag inte om det går att göra i Cubase.
 13. Hej! Jag har en poplåt som folk verkar tro på, men jag har inte hittat rätt producent till den. Nån som känner sig manad? =) Inboxa mig så snackar vi mer där =) Clockwork_music@hotmail.com
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.