Jump to content
Annons

Järven

Medlem
  • Antal inlägg

    110
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Järven

  1. Järven

    Vika tvätt

    Helt plötsligt blev mitt liiiite enklare! 😉 http://video.google.com/videoplay?docid=47...=genre%3Acomedy Bara i Japan kan dom studera ut nåt så exakt!
  2. Cool grattis! 😉 Jag har 2 döttrar själv och jag kan säga att det absolut stoltaste och lyckligaste ögenblicket i mitt liv var när min första dotter föddes! Ja hade inte upplevt sån total lycka innan dess. Jag menar inte att min andra dotter är mindre värd utan bara att det var när min första föddes som hela min värld vändes upp och ned och allt förändrades, därför var det så speciellt!
  3. Sen kan det ha att göra med att vi på taxi är rätt så "körglada" på helgerna och tar gärna rondeller i ganska hög fart osv!? Men visst det kan ha att göra med däcket i sig och inte enbart att det var lågprofildäck.. vad vet jag, är ingen expert.
  4. Om man ska tro "experten" som var på Plus i veckan så är det i själva verket i SÖDRA delen av Sverige som dubbdäck behövs bäst! Där är det oftare blixthalka pga mer svängningar i temperaturen från plusgrader till minus, i norr så är det en mer stabil kyla som gör att det inte blir lika halkigt. Sen upplever jag att det är mindre halkigt på landbygden än det är inne i Umeå som får räknas som en mindre stad. En annan sak angående lågprofilsdäck som man bör tänka på är att dom nöts ner snabbare. Jag kör taxi och en gång när min åkare hade skaffat ny bil så levererades den med 17tums däck. Det gick en månad (ca800mil) så var dom däcken slut!!! Då sålde han fälgarna och satte på 15tummare och dom höll resten av sommaren (2-3000 mil).
  5. Har en SonyEricsson W800i och den funkar bra som "freestyle". Riktigt bra ljud i de medföljande hörlurarna men efter ett halvår eller så finns det risk för att kontakten till telefonen kan bli lite glapp så att ljudet bryts, vilket är lite störande. Det kanske blir bättre med en ny sladd, vad vet jag, men ändå lite irritarande att behöva köpa nya sladdar lite då och då. Nästa mobil blir en som har minitele-utgång så att man kan ansluta vilka lurar man vill utan att behöva använda första delen av handsfree-sladden.
  6. Blind! Kan inte leva utan musik. Amputera benen eller armarna?
  7. Frysa ihjäl! Då kanske man kan bli upptinad och leva vidare om 3000år om tekniken finns. Ok: Livstid i ett Amerikanskt fängelse med daglig assrape? eller en kula i skallen nu?
  8. Järven

    Lära sig skrika

    Kolla in Melissa Cross hemsida. Hon är en ganska berömd vokalcoach for screaming.
  9. Järven

    Materazzi

    Nu är det inte spekulationer längre. Säger vem? Länk? Aftonbladet plus alla nyhetssändningar igår!
  10. Vi hade en riktigt cool lärare som hade en tjock skepparkrans men hela hakan var renrakad så att det blev värsta kanten. Såg ganska roligt ut!
  11. Kanonlåt! Varför inte köra en fade-out eftersom alla verkar ogilla det abrupta slutet?
  12. Ja vad säger man? Helt sjukt! 😄
  13. Steve Vai den gamla räven! 🙂
  14. Järven

    Vilken gitarr?

    Har några stycken. Min huvudgitarr: Brian Moore custom(orkar int´ kolla modellnamn, köpt av Lisa Miskowskij, "Jag mötte Lassie") Piezo and shit! Ibanez Jem 10th anniversary nr.556 Ibanez Universe Vit med pyramider på halsen.... Egenbyggd Stratakopia, olackad för bättre ton. Egenbyggd PRS-liknande gitarr med Jem-micar. Fender Akustick stålsträngad.. den har varit med på många fester! Kass nylongitarr! Sitar gjord i Bombay.
  15. Grundskollärare 4-9 i trä/met slöjd, engelska samt musik!!!!!
  16. Jamen ja just det då vet vi precis vilken låt du dillar om!
  17. Den bästa musikäffären i Umeå är Frii´s Musik!! Så jävla skön stämning det är där! Ägaren är en gammal gubbe som ser redo ut för graven och går omkring och mumlar och kan ingeting om grejerna som finns där! Ska man ha nåt så måste man gå genom de yngre "säljarna" som oftast är eldsjälar som hjälpte en till tusen! Jag hejar fortfarande på en del av dom åp stan, man blev som lite kompis med dom och jag fick alltid maximal rabatt eftersom jag var där flera gånger i veckan. Varje gång dom hade fått in en ny "exklusiv" gitarr som någon kund hade beställt så sa dom till mig "Vill du prova den innan kunden kommer och hämtar den?" Och avbetalningsplanerna ska vi inte ens snacka om! Dom skrev upp i en pärm med bläckpenna hur mycket skulden var och varje gång man kom in med pengar skrev dom av den för hand i pärmen! Ingen jävla Handelsbanken-finansiering där inte! Jag tror att det fortfarande är en den enda butik i Umeå (ja kanske hela Sverige?) som det bara går att betala med kontanter, inga plastkort! "Funkade det på 50-talet som funkar det nu" verkar filosofin vara! Där har jag iaf köpt många fina grejer!
  18. Provspela och glöm landet! Jag säger det igen... PROVSPELA!!!!!!! Jag som har varit lite nördigt fan av Steve Vai förut kommer ihåg att han skrev om att han hade varit på jakt efter en riktigt bra Strata till "Alien Love Secrets-plattan" och han hade provat alla möjliga strator, allt från 50-tals USA strator till nya mexico-strator, gissa vilken han valde? En ny Japan-Strata!!! Den hade enligt han den överlägset bästa tonen. Så glöm prestigen i att ha en USA-strata och använd öronen och händerna för bästa känslan istället! Bara ett råd... ingen regel.
  19. Jag borde få tid nån gång i helgen till detta.. hoppas jag! Förresten, passar inte denna tråd in bättre under "demoinspelningar"? Där finns ju redan en gitarrsolo tråd.
  20. Tänkte bara att det är jävulskt mycket enklare att få ett solo att låta bra om man har ackordstoner att följa. Oooh.. det skulle jag kunna göra oxå trots att jag inte rört brölpåken det senaste året!
  21. Får man spela till en ihopslängd ackordsbakgrund eller till ezdrummer eller är det bara själva solot som ska höras?
  22. Tackar, tackar 😆 Det kommer ett reportage i VK på midsommarafton och sen så sänder dom ikväll på Västerbottens nytt också Ja då ska jag kolla det! Missade dock Västerbottensnytt.
  23. Ok det fanns redan en tråd här om detta. Jag blev mäkta förvånad när jag slog upp dagens tidning och såg en bekant nuna! Men det var tydligen inte första gången du har vunnit detta ser jag. Fast då var det bara den ena titeln. Men iaf kul! Grattis som fan! 😛
  24. Exakt så slipper man ge samma råd.. som denna, som faktiskt var det första svaret! 😄 Fast det är lätt at göra såna saker när man är nybörjare på forum!
×
×
  • Skapa ny...