Jump to content
Annons

Järven

Medlem
  • Antal inlägg

    110
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Järven

  • Födelsedag 1978-02-07

Om mig

  • Stad/plats
    Ume
  • Intressen
    Typ bra musik! Ett glas rött och lite gitarronani!
  1. Järven

    Vika tvätt

    Helt plötsligt blev mitt liiiite enklare! 😉 http://video.google.com/videoplay?docid=47...=genre%3Acomedy Bara i Japan kan dom studera ut nåt så exakt!
  2. Cool grattis! 😉 Jag har 2 döttrar själv och jag kan säga att det absolut stoltaste och lyckligaste ögenblicket i mitt liv var när min första dotter föddes! Ja hade inte upplevt sån total lycka innan dess. Jag menar inte att min andra dotter är mindre värd utan bara att det var när min första föddes som hela min värld vändes upp och ned och allt förändrades, därför var det så speciellt!
  3. Sen kan det ha att göra med att vi på taxi är rätt så "körglada" på helgerna och tar gärna rondeller i ganska hög fart osv!? Men visst det kan ha att göra med däcket i sig och inte enbart att det var lågprofildäck.. vad vet jag, är ingen expert.
  4. Om man ska tro "experten" som var på Plus i veckan så är det i själva verket i SÖDRA delen av Sverige som dubbdäck behövs bäst! Där är det oftare blixthalka pga mer svängningar i temperaturen från plusgrader till minus, i norr så är det en mer stabil kyla som gör att det inte blir lika halkigt. Sen upplever jag att det är mindre halkigt på landbygden än det är inne i Umeå som får räknas som en mindre stad. En annan sak angående lågprofilsdäck som man bör tänka på är att dom nöts ner snabbare. Jag kör taxi och en gång när min åkare hade skaffat ny bil så levererades den med 17tums däck. Det gick en månad (ca800mil) så var dom däcken slut!!! Då sålde han fälgarna och satte på 15tummare och dom höll resten av sommaren (2-3000 mil).
  5. Har en SonyEricsson W800i och den funkar bra som "freestyle". Riktigt bra ljud i de medföljande hörlurarna men efter ett halvår eller så finns det risk för att kontakten till telefonen kan bli lite glapp så att ljudet bryts, vilket är lite störande. Det kanske blir bättre med en ny sladd, vad vet jag, men ändå lite irritarande att behöva köpa nya sladdar lite då och då. Nästa mobil blir en som har minitele-utgång så att man kan ansluta vilka lurar man vill utan att behöva använda första delen av handsfree-sladden.
  6. Blind! Kan inte leva utan musik. Amputera benen eller armarna?
  7. Frysa ihjäl! Då kanske man kan bli upptinad och leva vidare om 3000år om tekniken finns. Ok: Livstid i ett Amerikanskt fängelse med daglig assrape? eller en kula i skallen nu?
  8. Järven

    Lära sig skrika

    Kolla in Melissa Cross hemsida. Hon är en ganska berömd vokalcoach for screaming.
  9. Järven

    Materazzi

    Nu är det inte spekulationer längre. Säger vem? Länk? Aftonbladet plus alla nyhetssändningar igår!
  10. Vi hade en riktigt cool lärare som hade en tjock skepparkrans men hela hakan var renrakad så att det blev värsta kanten. Såg ganska roligt ut!
  11. Kanonlåt! Varför inte köra en fade-out eftersom alla verkar ogilla det abrupta slutet?
  12. Ja vad säger man? Helt sjukt! 😄
  13. Steve Vai den gamla räven! 🙂
  14. Järven

    Vilken gitarr?

    Har några stycken. Min huvudgitarr: Brian Moore custom(orkar int´ kolla modellnamn, köpt av Lisa Miskowskij, "Jag mötte Lassie") Piezo and shit! Ibanez Jem 10th anniversary nr.556 Ibanez Universe Vit med pyramider på halsen.... Egenbyggd Stratakopia, olackad för bättre ton. Egenbyggd PRS-liknande gitarr med Jem-micar. Fender Akustick stålsträngad.. den har varit med på många fester! Kass nylongitarr! Sitar gjord i Bombay.
×
×
  • Skapa ny...