Jump to content

DåligtGehör

Medlem
 • Content Count

  950
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About DåligtGehör

 • Rank
  Medlem
 1. Frågan är väl vilka som är "vi"? Hur stort blir eventuellt tappet? Att det kommer att finnas en hel del kvar tror jag med, men den tavlan du målar är ingen absolut bild av framtiden. Saker kan gå ikras mer eller mindre. Hallå, var är det för stämning som du sprider? Vi är alla här och ska styra skutan på nya sajten rätt, för tusan. Den som inte vill göra det, får hänga här och ha det bra under tiden. Jag fattar inte varför du påstår att jag sprider dålig stämning. Det var tråkigt att höra. Jag menade att man inte kan vara särskilt säker på någonting. Det är verkligen inte samma sak som att man inte skall försöka göra något bra och positivt. Jag tror varken på det rosenskimrande eller det helt mörka. Det är helt enkelt inte särskilt intressant att tro. Det som är intressant är ett bra samtal och bra arbete mellan alla berörda parter. Men ok jag skall tystna.
 2. Frågan är väl vilka som är "vi"? Hur stort blir eventuellt tappet? Att det kommer att finnas en hel del kvar tror jag med, men den tavlan du målar är ingen absolut bild av framtiden. Saker kan gå ikras mer eller mindre.
 3. Tydlig och välanvänd yta är viktigare än att inte ha reklam alls. Det är när reklamen begränsar syftet som den är helt fel. Rörlig blinkande osv reklam är alltid helt förkastligt. Forumet behöver vara dedikerat till sin uppgift. Om man kan få med reklam på något icke-hindrade sätt så är det om än inte önskvärt så uthärdligt. Men som det ser ut nu så är reklamen i högsätet (plus alla dessa menyer och länkar). Så skall det väl inte behöva vara?
 4. Kort sagt, nej det är inte alls så. Att man inte blir inloggad automatiskt är en gammal begränsning i IDG-s grundstruktur. Något som är helt naturligt när man tidigare inte haft något stort community. Auto-inloggningen jobbar man dock på och så vitt jag förstått det kommer det att åtgärdas inom kort. Och sen kan jag tillägga att det fungerar inte alls att logga in på den nya platsen alls nu..iaf inte för mig... Nä men de har lämnat linux och den gamla AMD:en eller vad det nu var Olsberg sa
 5. Angående det här med grupper och att det skulle vara onödigt på "focumet" pga av att det finns msn. Jag vill helst inte använda msn. Jag vill ingå så lite som bara möjligt i M$ mer och mer närvarande nätverk/företagsamhet. Gillar inte alls idéen med stora multi"monopol"företag som blir allt mäktigare och mäktigare än regeringar och nationer. Så jag ser inte det som ett självklart alternativ även om jag förstår att det flesta verkar tycka det är toppen. Ok, visst man kan använda ett alternativt program som kan kommunicera även med msn-protokoll. Men jag är inte så säker på att det skulle vara bättre än att ha med den funktionaliteten i "focumet", om det fungerar väl. --- Jag är väl misstänksan, men tanken sticker fram. Men för all del, jag kan ha fel.
 6. Håller helt med fullständigt. Idéen är inte alls dum det är som sagt uförandet/förfarandet och resultatet (ok det är inte färdigt men det presenterades mer eller mindre så) som inte är bra. En community bör helst växa fram ur medlemmarnas behov och med deras medverkan.
 7. Om du bränner med något annat program blir det likdant då?
 8. Jajemen, på sikt så kommer vi att döpa om vänner till "kompisaj" och slopa smileysar mot text som *myzigt*. Utvecklingsteamet har helt slutat jobba på forum-delen och sitter nu för fullt och ritar tapeter och husdjur till våra krypin. Framöver kommer vi även att köra live-chat med Idol-Sebastian och Letsdance-Ebba. Vi hoppas också på att kunna klämma ur er lite mer pengar genom att sälja mobil-bilder och ringsignaler. När communityt är nog stort säljer vi det till Luthman och emigrerar till Indonesien. Där lever vi gott på alla mutor vi fått från tillverkarna under åren. ---- Eller så är det en ganska trevlig idé att kunna ha en egen sida för gruppen där man kan planera spelningar, en lista som gör det enklare att skicka pm till sina vänner samt en blogg där man kan lägga upp bilder från det pågående studio-bygget. Bli inte sur nu över att inte användarna fattar allt bra ni gjort. Ni har inte kommunicerat särskilt bra. Hur kan ni då förvänta er något annat? Förutom all förvirring med navigering och en trång krympande känsla så skall man fatta och ta till sig allt det eventuellt nya goda. Om man nu skall göra som ni gjort plötsligt bara lansera något som ingen egentligen har frågat efter så bör man - då undantar jag test & sådant - kunna visa vad den här visionen innebär. Guida i hur användadet av det nya är tänkt/möjligt. Inte då bara i några korta ord. Jag är egentligen inte mot idéen men tycker att man bör ta och jobba tillsammans med medlemmerna mot mål som alla vill uppnå. Inte som nu Topdown.
 9. Tydlig och välanvänd yta är viktigare än att inte ha reklam alls. Det är när reklamen begränsar syftet som den är helt fel. Rörlig blinkande osv reklam är alltid helt förkastligt.
 10. "Det är märkligt hur man kan bli så ingrodd i tankebanor att man inte märker att världen snurrar på i full fart utanför fönstret och man själv befinner sig i någon slags dvala. Att man tror att det man gör är så betydelsefullt att man inte vågar gå vidare." Kan det inte vara så att man också överskattar hur mycket världen snurrar på och att andra gör så mycket mer betydelsefulla saker? Men visst kan man fastna och kännar man att man har hamnat i en dvala är det nog rätt att bryta mönstret. Jag tror nog du gjort någon skillnad - men du kanske inte fått den uppskattning du känner att du behöver. Nätet är nog inte tillräckligt utan bara ett komplement. Jag har många gånger tyckt det varit intressant att läsa dina inlägg. Hur som helst välkommen tillbaka om du har lust.
 11. Oj djävlar vad det har kommit reklam nu i det svart fältet till höger Så var det med det tydligen? Glöm avsättande av en vettig yta till själva innehållet. Skaffa 15 tum skärm!!!
 12. Det undrar jag också. Vad är det egentligen som kostar, och hur mycket? det känns fortfarande som att 95% av flytten handlar om att IDG såg pengar i alla tusentals användare här på forumet. Var det inte bara synergieffekten de var ute efter?
 13. Precis, det är en underbar start det där Du har inga vänner (för du är dum och dålig och kan inte spela bra). ...och du har DåligtGehör!! Men det vet jag ju redan
 14. Precis, det är en underbar start det där Du har inga vänner (för du är dum och dålig och kan inte spela bra).
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.