Jump to content
Annons

GaBBe

Medlem
  • Antal inlägg

    54
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

4 948 profilvisningar
  1. Hejsan!

    Jag producerar musik och har bakgrund som jingelmakare för radio. Gillar starka melodier. Vore jättekul att höra dina tracks, kanske kan komma på något. Låter det intressant så skickar jag lite produktioner :)

    Hälsningar

    Gabriel

  2. När jag körde Cubase brukade jag göra ett klipp på den delen jag vill påverka. Hitta "pitch shift" och välj hur många cent du vill påverka. Det finns fler sätt, men det var det jag trivdes med bäst 🙂 Köp Melodyne! Då kan du göra samma sak, fast överskådligare och du kan alltid ångra i redigeringen i Melodyne, utan att behöva ångra i resten av projektet.
  3. GaBBe

    Studiolokal i Uppsala

    Hej! Är någon i behov av en studiolokal i Uppsala? Skicka gärna ett PM i sådana fall!
  4. GaBBe

    Digi 001 Problem

    Nej. Jag har bara 1 plats ledig och det är en PCIplats. Helknäppt. Fläktarna går varma men ingen bild.
  5. GaBBe

    Digi 001 Problem

    Hej! Jag har köpt ett Digi 001 och ett Pro Tools 6.4. När jag stoppar in kortet i datorn (intel core 2 duo, 3 GB RAM) och startar så är bildskärmen bara svart och efter några sekunder börjar datorns fläkt att snurra så det låter som ett solarium. Sen händer inget mer. Utan kortet imonterat är datorn glad och funkar som vanligt. Borde jag ställa in något i BIOS kanske? Hjälp Gabriel
  6. Grym sommarlåt där.. sjukt!

  7. Hejsan! Vi är 19 och 14 år gamla, och har en gammal kompressor som vi skulle vilja byta kontakter på. Just nu måste man stoppa in koppartrådar in/ut. Det skulle vara så mycket bättre med XLR. Det är en balancerad monokompressor. Hur göra? 😛 /Gabriel
  8. Är det bara på röst eller på en hel radiosändning inkl musik, jinglar, loopar du vill ha "radio sound"?
  9. GaBBe

    PIN 1 problem

    Hej!! På mitt mixerbord ONYX 1620 har anslutningarna monterats direkt på ytan av kretskortet (billigare att göra så). Då blir det ett pin 1 problem om man kör in en XLR i en mikingång, så jag undar hur man löder om XLRkontakten så att det blir rätt? Tacksam för svar! 😛 Gabriel
  10. Tjena schysst sommarlåt! är från uppsala jag med men har inte hört från dig förr! va kör du för program? =D

  11. Vilka frågor man ställer sig på vägen har väl inget med saken att göra. Det är ju bara att försöka om och om igen så kommer något. Tänk på att melodin kan likagärna vara något som kan spelas på 2 tangenter. Att man frågar tyder på att man har börjat försöka. Du behöver inte kunna nånting om teori, lyssna efter vad du tycker låter "okej" när du spelar.
  12. Klart det är lika bra att klicka fram melodier som att sjunga fram, skrika fram, vissla fram eller spela fram dom på en gitarr. Ta det lugnt. Melodier kommer. =)
  13. Jag såg programmet eftersom jag vet att en Magnus Rongedal gör en massa röster i serien "Digimon" och även sjunger introt. Är dubbningsintresserad så... =) Blev ju helt förvånad, först irriterad över att inte veta vilken som var Magnus, men fan vad dom sjöng bra! =) Håkan Hellström-låten blev ju plötsligt jättebra, även den sista låten var riktigt skön. Vilken feeling.
  14. Tackar! Jo jag gillar själv att den är så hoppfull..=) Nej, jag menar mastring. Den måste ju EQas och komprimeras och så =)
×
×
  • Skapa ny...