Jump to content
Annons

Voice

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Malmö
  1. Voice

    Tv reklam

    Tjo! Letar efter en reklam. Vet att det är någon kille som spelar in sin röst till reklam, dom är på någon studio. Kommer ihåg att producenten kommer fram och säger "då är du klar där" eller något sådant. Det är inte fåret från Tele2 jag tänker på.
  2. Hejsan Det är så här att jag har letat efter någon form av program som man sända och ta emot ljud av högkvalité. Har hittat ett program som heter Source Connect, kostar en förmögen. Så innan jag slänger massa pengar på de så undrar jag om någon där ute har andra tips på likande program. Simpelt beskrivet : Jag behöver ett program som har samma funktioner som SKYPE/SOURCE CONNECT(exempel) fast i bra ljudkvalité.
  3. Voice

    Virtual ISDN

    Hejsan Det är så här att jag har letat efter någon form av program som man sända och ta emot ljud av högkvalité. Har hittat ett program som heter Source Connect, kostar en förmögen. Så innan jag slänger massa pengar på de så undrar jag om någon där ute har andra tips på likande program. Simpelt beskrivet : Jag behöver ett program som har samma funktioner som SKYPE/SOURCE CONNECT(exempel) fast i bra ljudkvalité.
  4. Så här ser min lilla studio ut. Håller endast på med radio samt andra röstarbeten. Arbetsyta Under bordet Har alla mina effekter i datorn.
  5. Har du tips på något bra program?=)
  6. Om ni tar och spolar fram 2:35 och lyssna på rösten där. Är det någon som vet vad det är för Vst program dom har på rösten?. Det är någon form av program som gör det lättare att hoppa mellan tonerna i real-tid.
  7. Hejsan! Jag är lite sugen på att köpa mig en Behringer MIC2200 - den sägs ge bra värme/djup i inspelningarna. Jag har redan en Behringer MDX 2600, går dom att koppla ihop på något sätt?. Antar att man "sidechainar" om jag inte misstar mig? Rätta mig gärna så jag inte gör något dumt, tex att köpa grejerna sedan funkar det inte att koppla ihop. Finns det någon som kanske har en Behringer Mic2200 som har lust att lägga upp ett ljudklipp så man kan höra hur den låter.
  8. Hej! Jag är på jakt efter ett par bra inställningar för min kompressor. Använder mig av en Behringer MDX2600 Composer Pro-XL. Vill ha ett bra "radioljud"- klart och tydligt ljud samt med en stark bass.
  9. Har letat ett tag efter ett puffskydd till min Adk kondensator mick nu. Har inte hittat i den storleken jag vill ha. Puffskyddet på bilden: (Var kan jag så tag på dessa enskilt.?) :Bild:
  10. Jag har en kompressor från Behringer - Mdx 2600. Vet du någon bra inställning så jag får det härliga ljudet. Jag har pysslat med radio i några år, jag skulle säga att jag har en radioröst. Det är i allafall vad en del personer har säg till mig. --------------------------------------- Ska du göra radio? Vad blir det för sorts sammanhang i så fall? Det låter rätt så roligt. Jag har haft en lika mick i flera år, och som sagt, med mycket kompressor låter det ungefär så där. Jag håller på med radio gör även lite promos till mindre internet stationer. Jag ställer samma fråga till dig som jag ställde till Drloop. "Vet du någon bra inställning så jag får det härliga ljudet." ---------------------------------------
  11. Voice

    Adk a51e - Varmt Sound

    Lyssna här så kanske du får någon ide hur jag kan efterlikna hans sound. Youtube Klipp = Jag har inte samma mick som snubben i klippet (Tror han använder en AKG SolidTube om jag inte missminner mig.), men jag undrar om jag kan få ett liknande ljud med min ADK a51e, med hjälp av lite Vst program ect.
  12. Hejsan! Jag undrar om någon har en Behringer Ultragain Pro Mic 220. Pris 1039 @ Musikbörsen. Min fråga är hur bra är den? Någon som råkar ha en inspelning, länka gärna Jag vill ha ett riktigt varmt och mysigt ljud på mina inspelningar, hade bara tänkt att använda den för röster (Radioprogram). Finns det någon annat alternativ som skulle vara bättre för samma summa?
  13. Den där reklam filmen är för det första en bra mix, en fettmix. Men som regel med nivåförfaradena för TV och videomedia så använder man lite basoktaver, sidechaining kompression från ledande spår, och rikligt med exciter, och sen en väldigt fast och transparent kompression för att hålla frekvenserna på plats. På det sättet kan man lyfta upp siblianserna och övre mellanregistret för enskilda spår utan att vara rädd för att de ska slå över eller skära i öronen. Det är inte särskilt svårt när man fått kläm på det, men det tar oftast lite tid. Det handlar - som alltid - till 90% om kunskap och fingertoppskänsla, och 10% om utrustning. Med dyr utrustning går det lite snabbare, eftersom man inte behöver justera fullt lika noga.
×
×
  • Skapa ny...