Jump to content
Annons

altjern

Medlem
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About altjern

 • Rank
  Nykomling

Recent Profile Visitors

993 profile views
 1. Hejsan!

  Jag producerar musik och har bakgrund som jingelmakare för radio. Gillar starka melodier. Vore jättekul att höra dina tracks, kanske kan komma på något. Låter det intressant så skickar jag lite produktioner :)

  Hälsningar

  Gabriel

 2. Hej! Var inne och letade studiolokal här på forumet men gled in på detta ämnet så tänkte att det vore kul att göra ett inlägg för att se om man kan hitta någon att samarbeta med, gärna via internet eller i Sthlm. Det jag gör främst är att skriva och producera instrumentaler för att sedan bolla fram en topline ihop med en låtskrivare. Sedan tar jag detta till olika förlag som pitchar ut låtarna, under det senaste året har den största framgången varit 4x platinum bland annat. Nu är det nya låtar på gång ut under bland annat Armada, Sony, Polydor m.m. Jag letar alltså efter dig som gillar att skriva modern pop (The Weeknd, Ellie Goulding, Max Martin, Avicii, Tove lo osv...) Skicka gärna ett PM vid intresse så skickar jag även över en portfolio med ett tiotal låtar. (Känns tryggast då många av låtarna är osläppta.) Hoppas vi hörs!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.