Jump to content

musicinmymind

Medlem
 • Posts

  2
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutralt

About me

 • Min utrustning
  Ketron sd1, ensoniq sd1, roland1680, fl-studio, focusrite scarlett, Rode nt1, ett ormbo av sladdar, och ibland noll koll.
 1. ok, jag har bara använd brännaren för att spara ner projekt, och för att bränna färdiga låtar. Då ska jag testa och se vilka format det går att få ut. Som du säger, så borde den ju kunna spara i wavefil, men hade velat hitta nåt sätt så jag kunde spara i ett komprimerat format som sedan kunde öppnas och importeras i FL. Får experimentera lite. Det jobbiga är att man kvävs kreativt när man ska lösa sånt tråktekniskt.
 2. Hej! Jag har ett problem, har googlat runt och inser att där inte finns någon lätt lösning. Har gått igenom några workstation, samt några analoga portastudios, och har sen ett antal år en roland vs1680 digitalstudio som jag kunnat hantera ganska bra, men nu har den stått i några år och känner mig mer sugen på att flytta in i pc-miljö. Har FL studio installerad, men har inte riktigt lärt mig hantera det så bra än, och gillar egentligen mest att arbeta i portastudion. Men - lättare att skicka filer när man har det i FL. HUR kan jag överföra låtar med sina spår från 1680 till FL? Vill inte skicka kanal för kanal då det tar en evighet. Har cdbrännare i 1680, kan man spara ner i nåt format som sedan lätt kan plockas in i FL? Har testat med midisladdar och kopplingar kors och tvärs, men det är alltid nåt som strular. Någon som hittat nån lösning på detta?
×
×
 • Create New...