Jump to content
Annons

FredrikS

Medlem
  • Antal inlägg

    89
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har du installerat mjukvaran som följde med ljudkortet? Det är den du ska använda!
  2. Detta ska bli riktigt intressant att följa! Lycka till :-)
  3. FredrikS

    Logic + 002R

    När jag kör Logic Pro 7.2.3 och 002R under OS 10.4.8 så blir det dist på kanal 1-8 dvs de analoga. De digitala är dock som de ska. Spelar man in i Pro Tools är allt ok både på PC och mac. Någon idé?
  4. Visst om du har köpt OMF! Finns i DV toolkit eller som fristående produkt!
  5. Koppla iBook>Hd>002. Det är det enda sätt det kan fungera på.
  6. ? Apple köpte Emagic vid version 6.4 då hade Emagic redan avslutat utvecklingen av PC avdelningen. Nu är det som sagt en MAc applikation så varför är det då konstigt att man ej kan använda den till PC? Har jag missat något?
  7. FredrikS

    TimeShifter

    http://www.digidesign.com/index.cfm?langid...4942&ref=time-f Klicka och ladda ner! Obs den är optimerad för 7.2! Men man kan använda den i LE och M-powered
  8. Prova att slänga pref filen så brukar problemen lösa sig. Den heter plist och du finner den i user>bibliotek>preferences> släng den som heter: com.apple.logic.pro.plist Radera inget i Logic mappen som finns under preferences. Flytta istället Logic mappen och lägg den på skrivbordet, du kan senare importera dina kortkommandon!
  9. Med 002 kan man spela in upp till 18 kanaler samtidigt samt att FWbussen inte tar lika mycket kraft som USBbussen. Därför är ett FWkort bättre. Ljudmässigt är 002 bättre än MB2 men som sagt det viktgaste ligger dock i handhavandet. OM du kompleterar med tex en MiniDac eller en MiniMee så blir ljudkvalitén oändligt mycket bättre. Men som sagt det är en fråga om ekonomi...
  10. De ska jag prova nästa gång något händer, oavsett vad det än är!!!!
  11. Var inte så säker på det du!
  12. MB2 har CoreAudio, dvs OSX egna drivrutiner. Är det en MB1 vet jag ej vad du ska göra.
  13. Är den här tråden nödvändig?
  14. På en obestämd plats i världen ;-) Lugn du får svar i morgon. Denna tråd har jag läst förut... http://www.logicpro.se/phpBB2/viewtopic.ph...ac5b914be#11767 Annat forum men svaret finns här!
×
×
  • Skapa ny...