Jump to content
Annons

flintan

Medlem
 • Content Count

  919
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutralt

About flintan

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 03/07/1983

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Personlig information

 • Hemsida
  http://soundcloud.com/samsas-violin
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

3,387 profile views
 1. flintan

  Reaper re-wire

  Tack för svar. Verkar bökigt, körde på Vienna Ensemble istället.
 2. flintan

  Reaper re-wire

  Osäker på om ämnet hör hemma i den här underavdelningen eller i Pro Tools forumet.. Jag vill kunna köra Reaper via re-wire pluggen som ”slav” till Pro Tools. Har installerat Reaper men får inte upp pluggen, varken i plugin listan eller i mappen med pluggar. Mac OS Sierra, senaste Reaper och har testat på både Pro Tools HD 12 och Ultimate 2018.12. Någon som har koll på detta?
 3. Tyvärr bara den här.
 4. Grym handbyggd dansk kvalitetspedal. Brittisk overdrive, tre pedaler i en. Säljer via tradera för att förenkla budgivning. Utgångspris 1kr, inget reservationspris. http://www.tradera.com/item/301973/241933315/carl-martin-ac-tone
 5. Söker barytongitarr i det billigare segmentet. Öppen för det mesta men ingen metalyxa..
 6. flintan

  Trasig rörmick

  Slänger ut en chansning här innan jag köper ny fungerande mikrofon endast för höljet.. Ska bygga om en utav mina mikrofoner och behöver ett nytt hölje. Så om någon har en trasig rörmick av passande format liggandes köper jag den gärna.
 7. Nu sitter den på plats och det snurrar på bra.
 8. Brukar oftast köra nån kondensatormick på pukor för att komplettera overheaden med lite mer attack och botten. Om man placerar mickarna någorlunda rimligt så behöver det inte bli så mycket läck. Steg två blir ju annars att se till att det läck som ändå finns blir användbart/hanterbart. Tycker personligen att cymbaler och hihat-läck genom sm57:or låter för bedrövligt och i övrigt att den är en rätt överskattad mikrofon..
 9. Toppen, tack! Då var det beställt och klart. Köpte en ny optibay från MCE också, utifall att de som haft problem med Momentus XT berott på billiga/dåliga optibays..
 10. Från: http://forums.seagate.com/t5/Momentus-XT-Momentus-Momentus/Momentus-XT-ST750LX003-issue-in-OptiBay-DVD-Bay-in-late-2011-MBP/td-p/142034
 11. Jag köpte min för över två år sen så har ingen aktuell länk kvar. Men de verkar variera en del i kvalitet så ett tips är att kanske inte köpa den allra billigaste.
 12. Låter ju mycket lovande. Du har inte upplevt några kompabilitetsproblem? Om jag förstår rätt av det här databladet så är Momentus XT 750Gb disken SATA III? Har läst om folk som haft problem med just SATA III + MBP + optibay.. Men det kanske har löst sig med nya mjukvaruuppdateringar. Gick det smidigt att få plats med disken i datorn rent mekaniskt? Fick karva bort en del plast när jag monterade den förra disken och det var verkligen på håret att det gick.
 13. Jag köpte direkt från kineserna på ebay. Vill minnas att det landade på ~200 kr inkl frakt och ett usb case för dvd-läsaren. Det var väldigt tight med utrymme att få plats med hårddisken. Jag har hittills kört på den som blev över när systemdisken byttes till SSD.
 14. Menar givetvis inte 57'a på rummet utan den andra c 3000.. Verkar inget gå att ändra en post i mobilversionen..
 15. Jag hade nog utgått från det här typ: OH - Akg c 391 stereo XY Baskagge - shure beta 52 Virvel över - sennheiser E 906 Virvel under - Shure beta 57 Pukor - AKG C535 Golvpuka - akg c 3000 Ambiens - Shure beta 57 Möjligen hade jag försökt rådda om lite för att få ambiensen i stereo om det är ett bra rum alt. slängt upp någon extra av de överblivna mickarna på rummet också. Tänk på att akta mikrofonerna från cybaler och hihat. Rumsmick på "hihatsidan" är tex oftast ingen bra ide. Förhandla med trummisen om att banta ner setet om det inte finns utrymme för vettiga mickplaceringar. En crasch och en hängpuka räcker ofta långt..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.