Jump to content
Annons

Jay Bee

Medlem
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jay Bee last won the day on May 14 2015

Jay Bee had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutralt

3 Followers

About Jay Bee

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

2,218 profile views
 1. Hej! Jag har precis köpt en begagnad Motif 6. Jag har varit och handlat TRS kablar som jag satt i outputen in till mitt interface. Sedan har jag köpt en USB kabel som går från motifen in till datorn. Jag har också laddat ner Yamaha's USB-MIDI Driver. Men försöker få min motif att skicka och ta emot MIDI via USB kabeln men det fungerar inte! Försöker få det att fungera i FL Studio just nu. Jätte frustrerad!
 2. Absolut låter intressant! Du kan maila mig på bergstrom.joakim@outlook.com Kan du kanske skicka med någon länk till lite låtar du gjort tidigare? Skulle gärna vilja höra dig spela! Mvh Joakim
 3. Hej! Jag letar efter duktiga musiker som vill vara med och skriva lite låtar. Betalar antingen i royalties eller cash per låt. //forum.studio.se/topic/109890-producent-soeker-samarbete-i-skane/ Länk till min tråd som förklarar mer. Mvh Joakim
 4. Finns det ingen som är duktig på att spela gitarr eller keyboard och vill vara med och skriva låtar och tjäna pengar? Mvh Joakim
 5. Jag äger 100% av alla rättigheter och får således alla inkomster själv. Men för några år sedan var det uselt betalt.
 6. Jag har fått över 50,000 dollar för över 10,000,000 lyssningar på Spotify.
 7. Jag skulle kunna tänka mig att göra det men det beror lite på vad ni erbjuder i timpenning. Skicka ett meddelande till mig med ett förslag!
 8. Jag är producent och låtskrivare med mixning som specialkompetens. Då jag är ute efter duktiga musiker (gitarrister och keyboard) så kommer jag självklart inte ta betalt av någon för att skriva musik tillsammans. Men om du t.ex vill utnyttja studion för dina egna projekt så kommer det inte gratis såklart. Om mina färdigheter behövs så hyr jag ut dem också. Men i första hand letar jag efter duktiga musiker som är duktiga på att skriva musik.
 9. Hej! Jag har nyligen flyttat ned till Lund och började bygga på min studio i våras, den är snart helt klar. Finns en hel del bra utrustning i studion, endast professionell gear. Det finns en hel del goa grejer att leka med och det fylls på konstant med leksaker. Jag söker duktiga musiker som är vana med att spela in och som vill vara med och skriva låtar. Jag tänker mig en bred variation på musikstilar såsom rnb, pop, house, singer/songwriter, akustiskt och allt däremellan. Så om du är duktig på ett instrument, klaviatur eller gitarr och bor i närheten av Lund och vill skriva några hits är det bara att höra av dig! Bifogar någon bild på mitt lilla krypin: Mvh Joakim
 10. Det står att du är en "professionell producent". Vad klassar du som professionell? Har du några meriter? För vissa är "professionell producent" en ungdom som har en liten mini hemmastudio i sovrummet hemma hos mamma. Är du professionell borde du ha gett ut låtar som man har hört talas om?
 11. Nej det löste inte mina problem tyvärr!
 12. Hej! Har precis laddat ned Pro Tools First 12.2 till min helt nya Windows 8 dator. Det finns FL Studio och Melodyne installerat på datorn annars ingenting annat. När jag ska öppna Pro Tools så står det att den inte kan hitta .dll Izotope_Radius någonting med Elastic Audio. Så det fungerar inte för mig! Någon som har en lösning på detta? Vad kan vara orsaken? Tack på förhand!
 13. Mycket sådana problem har jag också upplevt förut. Men när jag köpte FL och alla dessa plugins ni nämner så försvann problemen.
 14. Jag ska producera fler låtar i samma stuk med det artistnamnet samtidigt som jag ska fortsätta göra seriös musik under ett annat namn.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.