Jump to content

Alexander G

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About Alexander G

 • Rank
  På gång

About me

 • Stad/plats
  stockholm

Social

 • Yahoo
  sander.garnett@gmail.com

Recent Profile Visitors

115 profile views
 1. Uppdaterad version - något längre intro med lite mystiska röster som pratar samt en gitarrmelodi, andra delen har fått lite nya sånginslag men inget drastiskt. Testade att göra om akustiska gitarren men tyckte i slutändan att den något slarviga inspelningen gav mest själ, så bestämde mig för att behålla den. Än är den inte i närheten av 20-minuters spannet men känner spontant för att behålla låten som en pusselbit som sedan ska smälta in i andra låtar 🙂 Bells are gone V2.mp3
 2. Tar gärna del av idéerna! Gillar skarpt ''what would you...'', fick massa idéer på hur man kan integrera det på ett lite mystiskt sätt i introt.
 3. Yeah, något som lyfter introt samt ett lite längre för att bygga upp mer spänning. Funderar på längden av den 'akustiska' delen av låten också, på ett sätt är det lite kaxigt att den är ganska kort - men å andra sidan så kanske det känns som att man förväntar sig att något mer ska hända? Vad känner publiken?
 4. Gitarren blev så av ett inspelningsmisstag, men tyckte att det blev en rätt så cool stereoeffekt av det så beslutade att ha kvar den. Bra synpunkt däremot - jag har enbart lyssnat på mixen i 'perfekta' lyssningsmiljöer hittills, men risken känns väldigt stor att det bara blir en sörja så fort man lyssnar på en ljudkälla som är mer mono så ska kika på hur man kan tajta till det.
 5. Testade faktiskt aldrig, men rimligtvis ska den vara någonstans där den kommer i kläm mellan micken och kabeln. Om du inte har några problem med att XLR-en glappar däremot så gör gummiringen ingen skillnad 🙂
 6. Första gången jag testar att göra något åt det rockigare hållet, har annars mest gjort div. pop-grejjer. Hoppas det finns någon gammal räv som kan flika in med några klokheter 😄 TheBellsAreGone.mp3 Något tråkigare ljukvalitet, men en länk för den som inte känner för att ladda ner:
 7. Det är en ring som ska sitta mellan xlr-kabeln och micken, ifall kabeln är lite glappig så gör den att den får en lite tajtare 'fit'!
×
×
 • Create New...