Jump to content

Jallz

Medlem
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutralt

About Jallz

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

3,198 profile views
 1. Absolut får man ta det som det kommer. Men om du läser det du själv skriver så säger jag uttryckligen "Kritik på låten är välkommen MEN...". Det jag gjorde var att sträcka ut handen för att få folks känslor som konsument/lyssnare och inte just kritiker även om jag också söker kritik på låten så klart. Jag tror personligen att man som artist/producent eller liknande är riktigt duktig på att hitta förbättrings- och utvecklingsmöjligheter när man lyssnar på andras arbete, det välkomnade jag också. Men skillnaden denna gången var som sagt att få känslor från de som lyssnar, alltså att du
 2. Kul att du gillar denna mer än de andra! Den är ju liiite mer good vibes kanske än de andra och lite längre från just "HIPHOP" 🙂 Förstår vad du menar, personligen kan jag känna så efter att ha lyssnat ett par gånger, att den är väldigt enformig på det sättet att den går likadant genom hela. Jag försökte göra det lite mer spännande med harmonier i slutet på sista refrängen till exempel men får jobba mer på detta!! Tack så hjärtligt!
 3. RIktigt kul att du gillar det!! Jo jag kan hålla med, och testa tycker jag alltid man ska göra, får experimentera liiite mer iframtiden tills slutresultatet släpps! Tackar!!
 4. Kul att det är skillnad med reverb osv som många varit inne på! Ritkigt bra! Men ja, jag kan väl jobba lite mer med variationen även om det blivit bättre... Tackj så hjärtligt casper!!
 5. Tjena! Okej, jag ska prata med han som mixar o mastrar mina låtar. Ingen alls koll på det tekniska tyvärr... men tack så mycket för reponsen!
 6. Tjena, Fått otroligt många Goa meddelanden utanför här men även i PM på denna sida om att jag slutade post:a mina låtar här, tack alla ni! Jag fortsätter och ignorerar spydiga kommentarer. Även tack till alla som gett feedback genom gångerna! OBS: låten finns bara på Spotify så har du ej det är det helt OK att inte lyssna eller tycka till! Denna gången blir mycket annorlunda. Kritik på låten är välkommen men jag skulle vilja få en annan typ av respons som är viktigt för mig artist: Vad får ni för känsla av denna låten "2018 (this year)" min ambition var att skapa en låt m
 7. [...] jag tror detta blir min sista tråd här på detta forumet! Tack ni som har gett er feedback!
 8. Tråkigt att du känner så. Jag mixar o mastrar inte mina låtar alls, men min ljudtekniker läser varenda ord som skrivs här. Svar på frågan : jag tar till mig så mycket jag kan och det andra snappar min tekniker upp. Vad gäller "ni hajar inte musikstilen" så vill jag gärna förklara varför jag valt att ha det på ett visst sätt osv, men för att greppa en större publik så ökar det ju mina chanser att göra det bättre genom att få kritik. Jag är övertygad om att majoriteten av alla här sitter på stor musikkunskap, mycket större än mig, just därför vänder jag mig hit. Med det sagt så gör j
 9. Tänkte att det var det du syftade på - variation. Jag gör ju väldigt monotona låtar och jag antar att det är min stil, men inte att det behöver fortsätta vara så. Jag får bara personligen en väldig "hitkänsla" av monoton sång, jag vet inte riktigt varför! 🙂 Jag är ju också väldigt insatt i just hiphop där det mesta är väldigt, om inte enbart monotont... Är helt med på vad du menar! Förut brukade jag "rappa" mycket mer, men ju mer tiden går så dras jag åt det melodiska sång/mummel/rapp soundet som är väldigt hiphop men ändå väldigt mainstream på samma gång där en som ej gillar hiphop
 10. Förstår vad du menar, nu vänder jag ju mig till ett musikforun och när man ber om kritik här så förmodar jag att de som lyssnar och svarar ej är "lyssnarna" utan mer musikkunniga som kan hjälpa mig göra bättre låtar. Uppskatta/ verkligen! jag ska som sagt tar med mig det ni säger om reverb, samtidigt gillar jag ju det verkligen så det blir en hårfin gräns att försöka lätta på det! 🙂 sedan antar jag att det är mycket en genre grej, lyssnar man på t ex Lil durk som gör likartad musik som mig är det även där mycket reverb, kanske "för mycket"? Intressant, tack!
 11. Hej! Intressant! Jag vill faktiskt göra mina låtar väldigt monotona men jag antar att det hör ihop lite med att hiphop faktiskt låter så idag också och inte bara vad jag föredrar att göra... vad gäller trummorna förstår jag dig, på samma sätt som en hiphopfanatiker kanske stör sig på att jag sjunger över ett trapaktigt beat! 🙂 försöker väl göra hittiga hiphoplåtar! vad gäller kanaler och sprida musik håller jag med dig och det är något jag hört från flera håll! Tack så mycket för feedback!
 12. Kolla min senaste post, jag är här för att få kritik på det jag skapat. Denna låten var jag helt nöjd med, men att få med sig andras syn på produktionen och mixen utvecklar mig till nästa låt och det hjälper mig även hitta brister i den jag släppt. Sedan förstår jag så klart att alla inte har en spotifyprenumeration men det betyder inte bara för att du inte har en och ej kan lyssna att jag är här för att jaga 0,004 öre i intäkt per person som vill lyssna utan det är helt enkelt plattformen jag valt att sprida min musik via. Är det så att folk saknar en prenumeration så är det synd att de
 13. Tack så mycket för din feedback Basisten, Tar med mig det du säger och önskar även god jul till dig!
 14. Tack stajo för feedbacken! Noterar reverb som många varit inne på! Jag gillar delay, ofta ersätter jag väl delay med egna ad libs i ett annat spår osv, men självklart ska det testas! När du säger bryter av, ta gärna ett exempel för min egna utveckling i låtskapandet! Tack igen!
 15. Kul att du återkommer, verkligen! Trots att genren ej är ditt esse! Kul att du gillar produktionen! Ja alltså hiphop har ju en tendens att vara enformig i själva 'musiken/instrumentalen' och oftast skapar väl rösten nån slags ny melodi som ett instrument kanske gör i en annan genre, därför använder jag mycket autotune för att kunna "bend:a" min röst och dra ut på ord osv. Tackar så mycket för feedbacken Emelie och hoppas du fortsätter kolla in, kommer komma cirka två låtar per månad iallafall.
×
×
 • Create New...