Jump to content
Annons

Stefan Palmberg

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det låter ju riktigt lovande , då hoppas jag att den passar min röst tänkte ju använda UA solo 610 till den så hoppas vi att det blir en bra combo:)
  2. Hej Ja jag får göra det så hoppas vi på att vi hittar rätt mick helt enkelt:) Tack för tippset
  3. en annan fråga , är din mick försäkrad? blir ju inte billigt om man nu skulle köpa en begagnad utan att den är försäkrad
  4. Ja exakt , det är ju inte lite pengar det handlar om så man kan ju inte bara köpa av vem som.. Ja vi får hoppas det är någon mer som har testat båda:)
  5. Tack så jätte mycket för ditt råd , lutar nog faktiskt åt 67 , den är dyrare , men om man tänker på hur mycket den kommer att användas så är det inte mycket att tala om i längden , men är extremt rädd att köpa begagnat man vet ju inte om den funkar som den ska då😉
  6. Hej Håkan , Tack så mycket för ditt råd , jag ska faktiskt själv också köpa en UA fast UA solo 610 , jag har hört mycket bra om båda mickarna men är sjukt svårt att bestämma sig . Men jag satsar verkligen hårt på musiken och vill ha den bästa möjligheten att få så bra ljud som möjligt , sjunger i ett rockband, vi har inte lagt ut något på nätet än men det kommer vi att göra , den första inspelningen vi gjorde var med en Neumann 104 KMS och det är riktigt bra ljud för att vara en live mick men vill ha mer närhet och Power i sången så därför kollar vi på dessa 2 mickar . Det var riktigt bra ljud på din inspelning tycker jag men skulle gärna höra någon som har åsikt om 67 med gärna om hur ljudet blir med ua 610 , det verkar som de flesta jämför tlm 49 med U87:an ?
  7. Hej ! Jag undrar om någon har testat dessa mickar och kan säga vilken som är den bästa och varför? 🙂 Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...