Jump to content

AnuBiz

Medlem
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AnuBiz last won the day on August 7 2013

AnuBiz had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutralt

2 Followers

About AnuBiz

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 08/24/1990

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Lidköping
 • Intressen
  AnuBiz_90@hotmail.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Såhär löste jag min förra lägenhet. Bild nr 1 fick agera basfälla samtidigt som mickhörna.
 2. Du ska inte plasta in dom! Du ska kunna andas genom tyget enligt vad jag lärt mig. Jag fick tipset att köra med Paroc NRS-2T till mina paneler. Riktigt bra absorbering. Kan även tipsa om "DIY PERKS" på youtube (High-Performance "DIY Acoustic Panels (Build Guide)" om du vill göra dom lite snyggare. Såhär ser mina ut. Ska leta fram en annan bild i veckan så du får se hur jag hade det i min förra studio då dom satt uppe. Har inte haft orken att göra iordning studion i nya boendet. Jag använde bara limpistol när jag satte ihop detta. Dom har blivit lite slitna sedan dom flyttats runt en hel del men jag tänker nog ev göra om dom lite framöver.
 3. Jag förstod vad han menade, kanske snabba på dom på slutet? Som en buildup/upsweep 8 delar
 4. Han har garanterat inte ett externt ljudkort, "Realtek High Definition Audio" är ju integrerat i moderkortet. Finns det olika ASIO att välja på? Har inte kört med FL på ett tag nu. Vad var det du uppdaterade?
 5. Låter som att du behöver lära dig snabbknapparna. F5(playlist), F6(step sequencer), F7(pianoroll) och F9(mixer). Och i detta fallet gillar du inte F6?? Visa med screenrecorder eller liknande.
 6. Nootropics – Gunnar Vad sägs om denna? En mupplåt jag o en kompis gjorde över en kväll, tyvärr därav kvaliten men den gillas häromkring xD
 7. AnuBiz

  Bastrummor m.m

  Typ alla VEC, Vengeance Essential House, dubstep mm. Finns ju massor.
 8. AnuBiz

  Sylenth1

  Ska man vrida sig fram till ett visst ljud så måste man veta vad man gör och det kräver många års övning, jag tvivlar på att det finns så många här som klarar det (men jag kan ha fel).. Antar att du vill ha en snabb lösning, då rekommenderar jag att använda Nexus eller någon annan trumpet-plugg istället. =)
 9. Jag är på jakt efter ett ljudkort med thunderbolt-teknik som går att använda till Windows då mitt moderkort är utrustat med det, men det verkar snålt på den fronten. Det ser ut som att nästan alla thunderbolt-kort är till MAC först och främst, någon som vet om det faktiskt går att använda till Windows också? UA Apollo är lite för dyrt för min budget.. Mailade Emusic och fick detta svaret om TAC-2: "TAC-2 fungerar endast för Mac men kan eventuellt framöver fungera för pc. Dock så vet vi inte när de släpper drivrutiner för detta."
 10. Samma här, förstår inte vad du är ute efter..
 11. Jag har ökat mina exporteringsinställningar. Jag vet inte om det är bra eller så med tanke på att filerna blir stora, men det låter iaf bra. Kanske dragit på lite extremt vad vet jag.
 12. Haha kul ja det är det, jag vet att det inte är bra men jag håller på att bygga om totalt därinne så det kommer bli isolering med bra densitet osv, kan ju sätta in dubbelt upp av skummet så länge om ni tror det hjälper? ( i lådan alltså)
 13. Jag ser inte att du har ett ljudkort, kör du på det inbyggda ljudet i Windows?
 14. Det finns många duktiga här på forumet, vi har en tråd angående kontaktnät här på forumet och där har de flesta laddat upp sina soundclouds. Förresten så handlar det om hur just DU arbetar, så du får nog testa lite olika DAW:s om du vill vara säker. Jag skulle jämnfört cubase och fl om jag hade Windows och logic om jag hade Mac. Jag använder fl Studio och jag älskar det.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.